Šodien uz Miera ielas republikas EKO VELO tirdziņš!

Viesojoties Annas ielas svētkos (noteikti apskati jaunrades nama „Annas 2” piedāvājumu!) uzzināju, ka 22. septembrī Miera ielas republikā gaidāms šarmants pasākums – EKO VELO tirdziņš, kura laikā Miera ielā būs slēgta satiksme.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Miera iela mani ir apbūrusi – nu to ir apdzīvojušas dažnedažādas radošas bodītes un kafetērijas ar savu „smeķi” un „odziņu”. Tāpēc nav brīnums, ka 22. septembrī gribas tur ieskriet kaut uz pusstundiņu – un to arī darīšu (pa ceļam uz mājīgo psiholoģijas centru „Līna”, kur saņemšu diplomu kā dūla – par studijām atbalsta sniegšanā topošajiem vecākiem). Ja arī tev sestdien ir kāds brīvbrīdis laika posmā no pl. 11:00-17:00, noteikti iestūrē Miera ielā (posmā no Brīvības ielas līdz Rīgas Dzemdību namam, un iestūrē ar savu velo, tramvajā vai stumjot bērnu ratus, jo automašīnām tobrīd ieeja būs aizliegta).

Miera iela mani ir apbūrusi – nu to ir apdzīvojušas dažnedažādas radošas bodītes un kafetērijas ar savu „smeķi” un „odziņu”.

Oficiālā info no Miera ielas republikas lapas „feisbukā”:
Sestdien, 22. septembrī, EKO VELO tirdziņā Tev un Tavam velo:
„Tour de Rain” lietusapģērbi, Ella Pella atstarojošās brošas, Yuta rītasvārki (ak, jē, arī es tādus gribu!) un „Retrospectro” saulesbrilles saulainai atvasarai, Otrā elpa, nacunsac.lv zaļie darbi, Gandrs aprīkojums un fotomedības, Liels un mazs grāmatas bērniem, daudz ķirbju un ābolu sulas, gardie sieri, lauku maize, svaigi eko dārzeņi un garšaugi, smiltsērkšķu marmelādes un ievārījumi, un... gailis... jā... nāc uzlādējies rudenim!

Par Miera ielas republiku

Radošie gari, kas pēdējo gadu laikā uzsākuši savu darbību Miera ielā, draudzīgi līdzās pastāvot, nodibinājuši savu biedrību – Miera ielas republiku. Viņi tic, ka sadarbībā ir spēks, un tādējādi stiprināsies Miera ielas īpašā noskaņa. Vairāk uzzini Facebook.com/mieraiela un mieraiela.lv.
 

Reklāma
Reklāma

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja