Vecāku dienā aizbrauciet uz kādu ģimenei piemērotu atpūtas vietu

Ik gadu jūlijā daudzviet pasaulē atzīmē Vecāku dienu. Šajā dienā varat uzaicināt vecākus un vcvecākus doties uz kādu jauku vietu, kur pavadīt dienu kopā!

FOTO: Shutterstock.com

Ik gadu jūlijjā daudzviet pasaulē atzīmē Vecāku dienu. Šajā dienā varat uzaicināt vecākus un vcvecākus doties uz kādu jauku vietu, kur pavadīt dienu kopā!

Jauku, ģimenei piemērotu atpūtas vietu Latvijā ir daudz, te piedāvāsim dažas!

Viena no vietām, ko varat apmeklēt ir "Ponivilla", kas atrodas Rēzeknes novada Pušas pagastā. Te iespējams ne tikai vizināties ar poniju, bet arī iznomāt laivu, kurināt ugunskuru, bērniem iespēja spēlēties rotaļu laukumā un pel'dēties. Šeit iespējams arī celt teltis un palikt pa nakti.  

Reklāma
Reklāma

Talsu novada Īves pagastā atrodas "Laumu dabas parks", kurā iekārtotas vairākas specializētas dabas procesus izzinošas takas – Bišu, Augu, Sporta un Meža taka un tiek piedāvātas plašas aktīvās atpūtas iespējas – mini golfs, makšķerēšana, velosipēdu noma, kā arī sveču liešana un biškopības produkcija.

Skaista un mierpilna vieta pastaigām ir "Piejūras dabas parks", kas atrodas trīs pašvaldību teritorijās – Rīgas, Saulkrastu un Carnikavas. Parkā apskatāms kāpu amfiteātris un paraboliskā kāpa, kas izveidojusies dabīgi. Parks ir īpašs ar Rožu kāpu un Dzīvības ieleju. Dabas parkā ir vairākas lieguma teritorijas, piemēram, ezers Ummis.