Sievastēva/vīratēva diena

Iepazīstiet viens otra hobijus, piemēram, dodieties makšķerēt, medībās vai uzspēlējiet šahu. Kopā pavadot laiku jūs viens otru iepazīsiet vēl labāk, kā arī tas būs lielisks piedzīvojums. 

FOTO: Shutterstock.com

Iepazīstiet viens otra hobijus, piemēram, dodieties makšķerēt, medībās vai uzspēlējiet šahu. Kopā pavadot laiku jūs viens otru iepazīsiet vēl labāk, kā arī tas būs lielisks piedzīvojums. Starp citu, 30.jūlijā tiek atzīmēta "Sievastēva/vīratēva" diena.

Dažkārt cilvēki cits citu labāk iepazīst nestandarta vai ekstrēmās situācijās. Iepazīsti savu vīratēvu vai sievastēvu, darot ko neierastu. Varbūt kopā būsiet gatavi piedzīvot asākas izjūtās, piemēram, izbrauciet ar kartingu, uzspēlējiet peintbolu, sarīkojiet basketbola divcīņu vai virves vilkšanas sacensības. Ja abi esat lieli ekstrēmisti, varbūt laiks izmēģināt lēcienu ar gumiju?

Ja, tomēr esat mierīgākas atpūtas piekritēji, dodieties garākā pastaigā, lai aprunātos un uzzinātu, kas jauns noticis otra dzīvē. Vīratēvs vai sievastēvs var tev sniegt noderīgus padomus, ikdienas dzīvē ar vīru vai sievu, kā arī pastāstīt, ko vairāk par bērnību un sastrādātajām palaidnībām. 

Reklāma
Reklāma