Jaunās ātri pagatavojamo putru garšas no “Herkuless” katrai dzīves situācijai

Rūpējoties par saviem mīļajiem, darba pienākumu veikšanu, ikdienas mājas soli, reizēm pietrūkst laika ēst gatavošanai. Taču arī aizņemtiem un vienmēr steigā esošiem cilvēkiem ir iespēja nobaudīt gardu maltīti, izvēloties “Herkuless” ātri pagatavojamās putras. Piedāvājam dažas no idejām, kā tās noderēs arī tev.
Pašlaik ar zīmolu “Herkuless” pieejams plašs produktu klāsts - visu veidu kviešu, rudzu un auzu miltus, miltu maisījumus, graudaugu pārslas, musli batoniņi un citi produkti. “Herkuless” produkti ir pieejami Eiropā, Āzijā, Ziemeļamerikā un Āfrikā.

FOTO: Publicitātes foto

Pašlaik ar zīmolu “Herkuless” pieejams plašs produktu klāsts - visu veidu kviešu, rudzu un auzu miltus, miltu maisījumus, graudaugu pārslas, musli batoniņi un citi produkti. “Herkuless” produkti ir pieejami Eiropā, Āzijā, Ziemeļamerikā un Āfrikā.

Auzu putra ar avenēm, kazenēm un saldo krējumu - agriem rītiem, kavējoties atmiņās par vasaru

Kad agros darbdienu rītos mostamies, lai gatavotos darbam, skolas gaitām vai citiem ikdienas plāniem, laiks paskrien ļoti ātri. Tomēr jāatceras par dienas svarīgāko maltīti – brokastīm! Krēmīgā un gardā ātri pagatavojamā auzu putra ar avenēm, kazenēm un saldo krējumu sasildīs pat aukstākajos rītos, un tās garša ļaus atgriezties siltajā vasarā, kad varējām baudīt sulīgas, gatavas ogas! 


 

Kuskusa maltīte ar tomātiem un čili – kad uzmācas garlaicība un vēlies piešķirt dzīvei nedaudz “asumiņa”

Pavadot brīvo laiku mājās, garlaicība var piezagties nemanot. Par laimi, to ir iespējams labot, atliek tikai pielietot mazliet radošuma. Ja esi asāku ēdienu cienītājs, ikdienas maltītes vari padarīt aizraujošākas ar “Herkuless” jauno ātri pagatavojamo kuskusa, tomātu un čili maltīti! Tas ir tik vienkārši – trīs minūtes un izsalkums būs remdēts.

 


Piecu graudu putra ar āboliem, zemenēm un čia sēklām – gariem vakariem un naktīm, mācoties vai strādājot

Intensīva garīga vai fiziska piepūle prasa enerģiju, tāpēc, strādājot vai mācoties, parūpējies par sevi, izvēloties sabalansētu uzturu. Brīžos, kad ātri jāsarūpē maltīte, kas būtu vienlaikus garda un bez liekām piedevām, tev noderēs bagātīgā “Herkuless” ātri pagatavojamā piecu graudu putra ar āboliem, zemenēm un čia sēklām. Uzņem šķiedrvielas lieliskā ēdienreizē bez pievienota cukura!

 

 

Griķu maltīte ar vistu – tiem, kuri ar gatavošanu ir uz “jūs”

Katram no mums ir pazīstams cilvēks, kura kulinārijas “meistardarbi” ir cepta ola vai uzvārīti kartupeļi. Pat, ja ēdienu gatavošana nav tava stiprā puse, ir iespējams sarūpēt gardas pusdienas vai vakariņas. Jaunā ātri pagatavojamā “Herkuless” griķu maltīte ar vistu iepriecinās gan lielus, gan mazus! Tā ir īpaši krēmīga, ar zemu tauku saturu un satur daudz proteīna.


 

Auzu putra ar zemenēm, āboliem un saldo krējumu – kad nevari izšķirties starp pamatīgu maltīti vai nelielu uzkodu

Sajuti izsalkumu, iegāji virtuvē, attaisīji ledusskapi vienreiz, divreiz, palūkojies plauktos, bet neatradi neko tādu, kas uzrunā – šī ir pazīstama situācija. Kā remdēt izsalkumu brīžos, kad esi nedaudz izsalcis, bet nevēlies gatavot pamatīgu maltīti? Trīs minūtes – tik maz laika nepieciešams, lai šķiedrvielām bagātā “Herkuless” ātrā putra ar zemenēm, āboliem un saldo krējumu būtu gatava baudīšanai. 

Reklāma
Reklāma


 

Griķu maltīte ar sēnēm – ja rudenī nesanāca doties uz mežu

Sēņošana kādam ir kā sports, citiem – hobijs vai pat meditācija. Tāpat ir arī tādi cilvēki, kas čakli dodas uz mežu rudens sezonā, lai piepildītu saldētavu vai pagrabu ar dažādiem pašu gatavotiem gardumiem. Ja rudenī nepaspēji sēņu krājumus, vai tie jau beigušies, “Herkuless” ātri pagatavojamā griķu maltīte ar sēnēm noderēs brīžos, kad māks izsalkums un kārosies īpašā sēņu garša. Papildini to ar dažādiem dārzeņiem, un būs gatava pilnvērtīga maltīte bez pievienota cukura, ar daudz šķiedrvielām un zemu tauku saturu!


 

Auzu putra ar mellenēm un saldo krējumu – krēmīgs gardums pēc fiziskām aktivitātēm

Fiziskās aktivitātes ir ieteicamas gan lieliem, gan maziem. Lai papildinātu enerģijas rezerves pēc pārgājiena vai treniņa, paķer līdzi “Herkuless” ātri pagatavojamo pilngraudu auzu putru ar mellenēm un saldo krējumu. Tā sniegs lielisku garšu baudījumu un nodrošinās vērtīgo šķiedrvielu uzņemšanu.


 

Dažādas putras – katrai dzīves situācijai! Izvēlies savējo!

 

Par zīmolu “Herkuless” 

Zīmola “Herkuless” ražotājs ir AS “Rīgas Dzirnavnieks”. Zīmola vēsture aizsākusies pirms 66 gadiem, kad 1954. gadā pirmo reizi minēti produktu ar “Herkuless” nosaukumu. Pašlaik ar zīmolu “Herkuless” pieejams plašs produktu klāsts - visu veidu kviešu, rudzu un auzu miltus, miltu maisījumus, graudaugu pārslas, musli batoniņi un citi produkti. “Herkuless” produkti ir pieejami Eiropā, Āzijā, Ziemeļamerikā un Āfrikā.