Svara samazināšana – dari to pareizi un rezultāti būs!

«Lai normalizētu svaru, tam ir jābūt nopietnam mērķim, kura sasniegšana prasa, pirmkārt, paša cilvēka gribasspēku, » norāda ārsts Kaspars Ivanovs, SIA „Lotos Pharma” dibinātājs un valdes loceklis. 

Tā kā mūsdienu cilvēkam raksturīgs arī mazkustīgs dzīvesveids, liekā svara problēmas kļūst vēl aktuālākas, un tāpēc arvien lielāku interesi izraisa produkti svara samazināšanai.

FOTO: Agnis Šmits

Tā kā mūsdienu cilvēkam raksturīgs arī mazkustīgs dzīvesveids, liekā svara problēmas kļūst vēl aktuālākas, un tāpēc arvien lielāku interesi izraisa produkti svara samazināšanai.

«Statistika liecina,ka aptuveni 40–60% tievētāju pēc vienas vai divām nedēļām pārtrauc savus pūliņus, jo ēstgriba kļūst nepārvarama. Tas liecina, ka pienācis brīdis, kad sākas uzkrāto rezervju izmantošana, organisms grib izvairīties no liekas piepūles un signalizē par to ar pamatīgu izsalkumu. Vajadzīgs gribasspēks, lai varētu tam pretoties, īpaši vakara stundās, kad, atgriežoties mājās pēc garas darbdienas, ledusskapis pievelk gluži kā magnēts. Ir divu veidu tauku depo: zemādā un uz vēdera ap tievajām un resnajām zarnām – vsicerālie tauki, kuri, palielinājušies apjomā, sāk uzvesties kā atsevišķs orgāns, kas jau atkal prasa pēc barības, un iznāk apburtais  loks – jo vairāk tauku uzkrāts, jo vairāk gribas ēst. Tā kā mūsdienu cilvēkam raksturīgs arī mazkustīgs dzīvesveids, liekā svara problēmas kļūst vēl aktuālākas, un tāpēc arvien lielāku interesi izraisa produkti svara samazināšanai. Daudziem no pieredzes zināms, ka nav tādu brīnumlīdzekļu, kas ļautu dažās dienās zaudēt liekos kilogramus, kas krāti gadiem. Lai normalizētu svaru, ir jālieto sabalansēts uzturs un jākontrolē kaloriju patēriņš, kā arī regulāri jāvingro, vislabāk – svaigā gaisā, lai organisms uzņemtu arī nepieciešamo skābekli. Ja ir nodrošināti šie divi veiksmīgas svara zaudēšanas komponenti, talkā nāk arī trešais – speciāli produkti ķermeņa masas samazināšanai. »

 Lai normalizētu svaru, ir jālieto sabalansēts uzturs un jākontrolē kaloriju patēriņš, kā arī regulāri jāvingro, vislabāk – svaigā gaisā, lai organisms uzņemtu arī nepieciešamo skābekli.

 

Divi produkti vienam  mērķim

«Tauki, olbaltumvielas un ogļhidrāti, kas uzņemti ar pārtiku, organismam ir pēc iespējas labāk jāsašķeļ, lai tie pareizāk uzsūktos, pilnvērtīgāk tiktu izmantota enerģija un no jaunuzņemtā uztura neveidotos tauku depozīts,» saka K. Ivanovs. «Šim mērķim kalpo ārstniecības augu un dabas vielu komplekss vielmaiņas procesu regulēšanai un svara samazināšanai, kas nodrošina iedarbību visas diennakts garumā. Tajā ir divi atšķirīgi produkti – SilvaSlim Day dienai un SilvaSlim Night naktij. Dienai domātais produkts jālieto kopā ar brokastu laikā un pusdienās, naktij paredzētais – vakariņās. Līdz ar to šis komplekss palīdz sašķelties gan tām uzturvielām, kas ir uzņemtas tikko, gan tām, kas organismā jau ir. Šie produkti palīdz pierast pie jaunā, veselīgā ēšanas stila un pie lielāka enerģijas patēriņa, tiek aktivizēti vielmaiņas procesi un bloķēta tauku izgulsnēšanās, paātrinās tauku izmantošana un,  pats būtiskākais, kas atvieglos šo procesu -  mazināsies ēstgriba.»

 

 

SilvaSlim Day

Reklāma
Reklāma

Šis produkts optimizē organisma bioķīmiskās reakcijas un aktivizē vielmaiņas procesus dienā. Greipfrūtu ekstrakts neitralizē brīvos radikāļus, sargājot organisma šūnas no to radītajiem bojājumiem. Aktivizē dabīgos svara zaudēšanas procesus, bloķē taukaudu uzkrāšanos, veicina organisma attīrīšanos, pazemina insulīna līmeni pēc maltītes, lai ķermenis efektīvāk izmantotu uzņemtās kalorijas enerģijas ražošanai. Guaranas ekstraktā esošais kofeīns mazina ēstgribu. Tiek uzlabota fiziskā izturība un paātrināti vielmaiņas procesi organismā. Koenzīms Q10 pasargā šūnas no apkārtējās videskaitīgās iedarbības, bromelaīns attīra organismu no toksīniem, palīdz izvadīt nevēlamos vielmaiņas galaproduktus. Organismam tiek arī B grupas vitamīni, E vitamīns, cinks, dzelzs, selēns, neaizstājamās aminoskābes un nepiesātinātās taukskābes. Produkts kavē tauku uzsūkšanos aknās un paātrina tauku pārvēršanu enerģijā.

 

SilvaSlim Night

Tas optimizē organisma bioķīmiskās reakcijas un bloķē tauku uzsūkšanos miega laikā. Garcīnijas ekstrakts kavē jaunu taukaudu veidošanos, rada ilgāku sāta sajūtu un mazina ēstgribu, aktivizē taukaudu sadedzināšanu, samazina tauku veidošanos no uzņemtajiem ogļhidrātiem. Hitozāns spēj uzsūkt tādu tauku (tai skaitā holesterīna) daudzumu, kurš vairākkārt pārsniedz tā svaru. Hitozāns arī neļauj saistītajiem taukiem pārvērsties uzkrājumos un dabiskā ceļā izvada tos no organisma, spēj izvadīt arī kaitīgas vielas, tajā skaitā smagos metālus. Vīnogu kauliņu ekstrakts palīdz notievēšanas procesā saglabāt ādas elastību un mazināt grumbu veidošanos, savukārt melisas ekstrakts labvēlīgi ietekmē gremošanas sistēmas darbību un mazina spazmas. Produktam piemīt nomierinoša iedarbība, tas veicina veselīgu miegu un palīdz saglabāt labu garastāvokli.

 

Ieskaties: http://adsmart.lv/