Laimas Vaikules vistas, rīsu un ābolu diēta

Presē skatot slavenās mūsmāju dziedātājas Laimas Vaikules foto, i nepateiksi, ka viņai jau pie 60. Skaista, šarmanta un slaida. Runā, ka viņas diētu ievēro ne viena vien Krievijas zvaigzne, raksta www.kasjauns.lv.

Laimas ievērotā diēta šobrīd esot populāra Krievijas zvaigžņu vidū. Foto no Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laimas ievērotā diēta šobrīd esot populāra Krievijas zvaigžņu vidū. Foto no "Rīgas Viļņi" arhīva

 

 

„Nevajag kļūt par savas ārienes vergu. Ir „iztikas minimums” – pieklājīgi apavi, veseli zobi, labs manikīrs un kopti mati. Bet viss pārējais jau atkarīgs no acu skata,” žurnālam „Kas Jauns” teic dziedātāja Laima Vaikule. 

 

 

Kāda ir viņas diēta? Pirmajās trijās dienās jāēd tikai rīsi – bez sāls, bez sviesta, ja nu vienīgi ar sojas mērci un garšvielām. Nākamajās dienās jāēd tikai vistas gaļa – bez ādiņas. Bet pēdējās trīs trijās dienās Laima uzturā lieto tikai un vienīgi ābolus. Un šīs diētas rezultāts – dienā mīnuss viens kilograms! 

 

Reklāma
Reklāma

 

Un dziedātāja neslēpj, ka viņai ir kāds visai neparasts ieradums – neņemot vērā tābrīža „svara kategoriju”, viņa vismaz vienu dienu nedēļā badojas. Badošanās laikā viņa dzer tikai ūdeni, tēju un kafiju. Tas neesot grūti, bet bada sajūtu kompensē vieglums nākamajā dienā, kā arī pavisam citas garšas izjūtas nākamā rīta brokastīs. 

 

Avots: www.kasjauns.lv