Piedāvā svētku laikam piemērotu diētu

Sabiedrības Veselības Institūts piedāvā jaunu diētu, kura palīdz samazināt svaru praktiski nemainot ēdienkarti. “Diētas lietotājiem īsā laikā vienkārši izstrādājas ieradums samazināt apēstā apjomu,” skaidro institūta valdes loceklis Vilnis Baltiņš un piebilst, ka vispiemērotākais laiks uzsākt diētu ir pāris nedēļas pirms brīvdienām, lai uz "Lielo izēšanās laiku" lietotājs jau būtu pieradis pie jaunā ēšanas režīma.

Foto: Sabiedrības Veselības Institūts

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Sabiedrības Veselības Institūts

“Jau atkal tuvojās gadu mija, kad cilvēki daudz laika pavadīs pie bagātīgi klātiem galdiem. Lai arī vienreizēja pārēšanās lieko svaru īpaši neietekmē, tomēr svētku laiks spēj būtiski ietekmēt ķermeņa svaru, jo galdi tiek klāti nedēļas vai pat desmit dienu garumā,” brīdina Vilnis Baltiņš, piebilstot, ka ēšana šajā laikā notiek mierīgākos un mazkustīgākos apstākļos, kas palielina risku iedzīvoties liekajos kilogramos.

“Lai palīdzētu izvairīties no nevajadzīgām problēmām gadumijas laikā, Sabiedrības Veselības Institūts ir izveidojis speciālu uztura režīmu jeb 7 dolāru diētu, kas palīdz izvairīties no atsevišķām pārēšanās reizēm un samazina lieko svaru, neatsakoties no ierastajiem ēdieniem un produktiem," stāsta Vilnis Baltiņš.

“Jāpiebilst, ka konkrētā diēta, tāpat kā jebkurš cits uztura režīms, nevar palīdzēt pilnīgi visiem cilvēkiem, kuriem ir liekais svars. Taču statistika liecina, ka šī diēta var palīdzēt aptuveni 92% cilvēku, kuriem ir liekais svars,” norāda Vilnis Baltiņš. “Lai pārbaudītu, vai 7 dolāru diēta var palīdzēt konkrēti Jums, ir jāatbild tikai uz 10 jautājumiem. Šo īso testu jebkurš interesents var izpildīt speciāli šai diētai izveidotajā interneta mājas lapā www.7dollardiet.com,” informē Vilnis Baltiņš.

V.Baltiņš atgādina, ka arī pirms Jāņiem Sabiedrības Veselības Institūts aktualizēja liekā svara problēmu, jo allaž arī pirms Jāņiem pieaug satraukums par svētkos iegūtajiem papildus kilogramiem. "Jāņi tiek svinēti ne tik ilgi, turklāt vasarā cilvēki vairāk kustas, skrien, peld un citādi dedzina uzņemtās kalorijas," atgādina Vilnis Baltiņš, piebilstot, ka pēc Jāņiem saņēma daudz cilvēku pateicības un arī ieteikumus, kuri nu ir ņemti vērā arī jaunajā diētā.

“Diētas nosaukums tiek pamatots ar to, ka, ievērojot šo ēšanas režīmu, Jūs noteikti ieekonomēsiet līdzekļus katru dienu, kad neaizmirsīsiet par to. Diētas lietošanas laiks nav ierobežots nedz ar minimālo dienu skaitu, nedz maksimālo.”

Pilnu diētas aprakstu lasiet un piemērotības pakāpi pārbaudiet
www.7dollardiet.com.

Kontakti:
Sabiedrības Veselības Institūts
Valdes loceklis Vilnis Baltiņš, mob: 29488481
www.7dollardiet.com
 

Reklāma
Reklāma