Sudrabs piedzīvo jaunu uzplaukumu modes pasaulē – aktuālākos stilus uzzini šeit

Modes pasaulē nav bijis tāda laika, kad sudrabs nebūtu bijis cieņā, taču šogad tas piedzīvo īpaši lielu pieprasījumu. Slavenības un modeles modes skatēs defilē sudraba auduma tērpos un sudraba rotas dominē sarkano paklāju pasākumos gan sieviešu, gan vīriešu koptēlos.
Ko varētu saukt par galveno iezīmi sudraba rotu modē šogad? Atbilde ir – pamanāmas un liela izmēra rotas. Foto: Given

FOTO: Publicitātes foto

Ko varētu saukt par galveno iezīmi sudraba rotu modē šogad? Atbilde ir – pamanāmas un liela izmēra rotas. Foto: Given

Pasaules slavu guvušu cilvēku rotu kolekcijas šogad tiek papildinātas tieši ar sudraba piespraudēm, auskariem un ķēdītēm. Turpinājumā vairāk par to, kādas slavenības devušas priekšroku sudraba rotām un kādi rotu stili šogad tiek uzskatīti par aktuālākajiem. Lasi tālāk un uzzini arī to, kā sudrabs var padarīt košāku Tavu koptēlu!

 

Sudraba rotaslietas slavenību un modes ikonu ikdienā

Viens no veidiem, kā uzzinām aktuālākās modes tendences, ir vērojot slavenību koptēlus pasaules līmeņa pasākumos ­– filmu pirmizrādēs, modes skatēs, saviesīgās ballēs un daudz kur citur. Šogad vairāk kā citkārt slavenību koptēlos redzami tieši sudraba juvelierizstrādājumi. Sudrabs visvairāk redzēts dziedātājas Riannas (Rihanna), uzņēmējas Kimas Kardašjanas (Kim Kardashian) un aktrises Zendeijas (Zendaya) stilos, taču slavenība, kas savā koptēlā sudrabu izmanto visdrosmīgāk, ir dziedātāja Bejonse (Beyonce) – sudraba gredzeni, sudraba rokassprādzes un pat sudraba kleitas, kostīmi un sejas aizsargmaskas ir bieža viņas tēla sastāvdaļa. Sekojot šo dāmu paraugam sudrabs nonāk arī modes un juvelierizstrādājumu dizaineru kolekciju galvenajās pozīcijās. Kādi ir populārākie sudraba rotu stili? Par to turpinājumā!

 

Sudraba juvelierizstrādājumi un to populārākie stili šogad

Foto: Given

 

Ko varētu saukt par galveno iezīmi sudraba rotu modē šogad? Atbilde ir – pamanāmas un liela izmēra rotas. Ja sudraba gredzeni – tad masīvi, ja sudraba auskari – tad lieli, ja sudraba rokassprādzes – tad uzkrītošas! 

Spilgtu un pamanāmu iespaidu, protams, var panākt ne tikai ar lielu izmēru, bet arī ar neparastām krāsām un formu, spilgtiem dārgakmeņiem un krāsām. 

Piemēram, GIVEN rotu kolekcijās var atrast modes aktualitātēm atbilstošus sudraba juvelierizstrādājumus ar dažādu krāsu pusdārgakmeņiem un dārgakmeņiem – apskati tos un izvēlies savai gaumei tīkamāko jau šodien!


Sudraba ķēdītes, auskari, gredzeni un rokassprādzes – vērtīgs un pieejams prieks

Sudraba rotām ir viena liela priekšrocība – tās ir pieejamākas par daudzām citām dārglietām – modei mainoties var ieviest arvien jaunus un jaunus skaistumus. Arī GIVEN kolekcijās sudrabs šobrīd ir ļoti populārs, tāpēc pieejamas:
sudrabs ar dārgakmeņiem – šādas rotas mēdz būt gan modernas, gan ļoti klasiskas. Patiesībā sudraba gredzeni ar briljantiem šobrīd bieži kļūst arī par saderināšanās un pat laulības gredzeniem – apskati un novērtē, kā Tev tie patīk!
sudrabs ar pērlēm – klasiku klasika, kas iepriecinās gan modernu, gan konservatīvu rotu valkātāju. GIVEN klāstā pieejams sudrabs gan ar baltām, gan sārtām un melnām pērlēm. Šādas rotas jāmeklē gan gredzenu, gan kaklarotu, saspraužu, auskaru un piekariņu kolekcijās;
sudrabs ar citiem dārgmetāliem, piemēram, zeltu, ir populārs gan gredzenu, gan saspraužu, piekariņu un citu rotu veidošanā. Apskati variantus GIVEN kolekcijās, tie pārsteidz!
 


Ja vēlies iepriecināt sevi vai tuvu cilvēku ar sudraba rotu, ienāc GIVEN

Foto: Given

 

Tava diena var kļūt par kaut vai vienu sudraba rotu vērtīgāka jau šodien, ja ielūkosies GIVEN interneta vai klātienes veikalā un izvēlēsies to, kas Tevi uzrunā visvairāk. Gan klasiska, gan mūsdienīga dizaina sudraba auskari, gredzeni, rokassprādzes un citi skaistumi daudzos tūkstošos variantu ir pieejami veikalos GIVEN, jo sudrabs šajos veikalos ir plaši pārstāvēts. Turklāt, pieejams arī apzeltīts sudrabs, kas ir vairāku juvelierizstrādājumu, kolekciju rotu pamatā. Ja vēlies uzzināt vairāk par sudraba rotu aktualitāti droši dodiet uz GIVEN veikaliem klātienē un aprunājies ar atsaucīgiem konsultantiem, kas ieteiks labāko. Ja vēlies iepirkšanos veikt attālināti, tad zini:

  • konsultāciju vari saņemt arī telefoniski vai online čatā;
  • kāroto juvelierizstrādājumu vari saņemt ar ātri piegādi – Rīgas robežās – pat dienas laikā!
  • pāris minūšu laikā ir iespējams noformēt dalīto maksājumu;
  • sūtījumu ir iespējams apdrošināt līdz pat saņemšanas brīdim.
     

Bet, ja sudraba rotu vēlies dāvināt kādam citam, ir iespējams noformēt gaumīgu dāvanu karti. Nekavējies, apskati GIVEN sudraba rotu piedāvājumu jau šodien un kļūsti par vienu rotu bagātāks!

Saistītie raksti