Bērnu apģērbi – trīs labi iemesli izvēlēties lietotus

Saka, ka bērni aug kā sēnes pēc lietus. Reizēm šķiet, ka bērni tomēr aug daudz ātrāk kā sēnes. Kāpēc? Ir labi, ja paspējam savam mazulim uzvilkt visu, kas ir iegādāts un sadāvināts, tomēr ļoti bieži gadās arī savādāk. Arī lielākiem bērniem pavasarī pirkti zābaki rudenī jau var būt par mazu. Gandrīz nelietotās drēbes izmantot vairs nevar, bet nepirkt citas arī nevar.
Līdz otrreizējai pārdošanai parasti nonāk tieši kvalitatīvākās bērnu drēbes, tāpēc tās ir pelnījušas savu darbu darīt tālāk. Foto: Booties, Unsplash.com

FOTO: Publicitātes foto

Līdz otrreizējai pārdošanai parasti nonāk tieši kvalitatīvākās bērnu drēbes, tāpēc tās ir pelnījušas savu darbu darīt tālāk. Foto: Booties, Unsplash.com

Ar šādām problēmām vecāki Latvijā un visā pasaulē saskaras gandrīz katru dienu. Te nu talkā nāk ideja par lietotu drēbju iegādi, kas arvien biežāk tiek popularizēta kā labākā izvēle bērnu apģērbu iegādē. Kāpēc lietoti bērnu apģērbi ir tikpat labi (ja ne labāki!) kā jauni? Piedāvāsim trīs iemeslus, kāpēc apsvērt tieši lietotu bērnu apģērbu iegādi.

 

1. Lietoti bērnu apģērbi - mazāks nospiedums dabā

Videi draudzīgs dzīvesveids ir ļoti būtisks un tieši attieksies uz mūsu bērnu dzīves kvalitāti. Papildus atbildīgai pārtikas produktu iegādei, atkritumu šķirošanai un saudzīgai attieksmei pret dabas resursiem, lietotu apģērbu iegāde ir viens no veidiem, kā katrs var iesaistīties veselīgas vides veicināšanā. Otras dzīves došana lietām ir arī sociāli atbildīgas dzīves pazīme, tāpēc lietots bērnu apģērbs kā alternatīva jauna bērnu apģērba iegādei ir viens būtisks solis labākas pasaules virzienā. Līdz otrreizējai pārdošanai parasti nonāk tieši kvalitatīvākās bērnu drēbes, tāpēc tās ir pelnījušas savu darbu darīt tālāk. Jo garāks ir apģērba mūžs, jo vairāk labuma tas dod cilvēkam un mazāk kaitējuma dabai.

 

2. Mazāk patukšosies maciņš

Kvalitatīvi bērnu apģērbi ir dārgi. Tas ir pilnīgi saprotams un atbalstāms, jo bērniem nepieciešami labākās kvalitātes apģērbi un apavi no labiem materiāliem. Pazīstamu zīmolu bērnu kurpītes bieži vien maksā tikpat, cik pieaugušo apavi, bet tie bērnam derēs pavisam īsu laiku. Turklāt, zīdainis no kurpītēm izaug pirms tās skārušas zemi, tātad šos apavus var uzskatīt par gandrīz jauniem. Ja gribam bērniem pirkt visskaistākās un kvalitatīvākās lietiņas par vislabāko iespējamo cenu, talkā var nākt andelemandele.lv. Bērnu apģērbi Andelē Mandelē ir nopērkami par super draudzīgām cenām. Latvijā un pasaulē augstu vērtētu zīmolu preces ir ļoti pieejamas, atliek tikai atrast īsto sludinājumu. Bieži vien bērnu apģērbs andelemandele.lv ir pilnīgi jauns, bet kaut kādu iemeslu dēļ īpašniekam vairs nav nepieciešamas. Apģērbi bērniem vietnē ir sašķirojami pēc izmēra, krāsas, materiāla, stāvokļa, zīmola - lai iespējami īsā laikā nonāktu pie īstās pērles. Kad bērns no apģērba izaudzis - to atkal var ievietot vietnē un arī tas kaut ko ienesīs ģimenes budžetā. 

 

Foto: Pexels Sarah Cha, Unsplash.com


3. Personiska un īpaša iepirkšanās

Lietota apģērba pirkšana nav parasts šopings. Andelemandele.lv vietnē iepirkšanās ir personiska, īpaši, ja runa ir par bērnu apģērbiem un apaviem. Piedāvājums ir ļoti plašs un cenas ļoti draudzīgas, bet tā ne tuvu nav vienīgā priekšrocība - vietnē notiek saziņa starp pircēju un pārdevēju un par darījumu tiek atstāta atsauksme, tāpēc visas puses ir ieinteresētas, lai viss noritētu godīgi un kārtīgi. Vēl šī iepirkšanās ir pavisam īpaša tāpēc, ka kopā ar veikalā redzētām drēbēm un drēbītēm te var atrast arī ar rokām darinātas, speciāli pasūtītas vai citādi īpašas bērnu drēbes, ko citur neatrast!

 

Kādas bērnu preces labāk izvēlēties nelietotas?

Lai arī lietotas bērnu preces daudzējādā ziņā ir laba izvēle, ir lietas, kuras tomēr labāk iegādāties jaunas:

  • Piena pumpīši. Laba, ērta lieta, bet daudzu un dažādu iemeslu dēļ katram būtu jālieto savējais;
  • Matrači ir ideāla slēptuve putekļiem, ādas šūnām un citām mazām lietiņām, kuras ar aci nav pamanāmas;
  • Bērnu pudelītes. Arī jaunas bērnu pudelītes, kas glabājušās ilgāku laiku, var neatbilst mūsdienu standartiem. To sastāvā var būt BPA vai vielas, kas mūsdienās tiek uzskatītas par kaitīgām.

 

Attiecībā uz auto sēdeklīšiem un citiem bērnu drošības rīkiem - nepieciešams pievērst uzmanību, vai tas nav bojāts un vai tas atbilst jaunākajām drošības prasībām. 
 

Foto: Pexels Sarah Cha, Unsplash.com

 

Kur ir vislabākie lietoti bērnu apģērbi?

Vietne andelemandele.lv ir laba vieta bērnu apģērbu iegādei daudzu iemeslu dēļ:

 

  • Pieejamas cenas. Tā kā bērnu apģērbi ir lieta, kas jāpērk bieži, laba cena ir milzīga priekšrocība;
  • Plaša izvēle. Neiedomājami plašs piedāvājums! Tūkstošiem variantu, katru dienu vietnē tiek pievienots daudz jaunu sludinājumu;
  • Ērta meklēšana. Andelemandele.lv rūpējas, lai iepirkšanās būtu ērta. Filtrs nodrošina iespēju šķirot zīmolus, izmērus, krāsas, cenu, materiālu, kā arī atlasīt jaunākos sludinājumus;
  • Attālināta iepirkšanās. Šī iepirkšanās var būt ļoti personiska vai arī pilnībā attālināta, atkarīgs no laika un iespējām. Personiski - ja dosies precei pakaļ, bet attālināti - izvēloties to saņemt pakomātā;
  • Droša iepirkšanās. Katru darījumu vērtē gan pircējs, gan pārdevējs. Pirms darījuma veikšanas nepieciešams iepazīties ar komentāriem no citiem darījumiem.
  • Nestandarta piedāvājumi. Kur gan citur, ja ne andelemandele.lv, var atrast īpašus, unikālus, ar rokām darinātus bērnu apģērbus vienā eksemplārā?

 

Un tagad, ir vērts ienākt un apskatīt, kādi apģērbi bērniem šobrīd piedāvājumā ir andelemandele.lv. Bet varbūt Tev skapī stāv kāda pērle, kurai laiks doties pie jauna īpašnieka?