Ballīšu sezona sākusies! 5 aktualitātes svētku tērpos

Tā kā gada skaistākie un krāšņākie svētki – Ziemassvētki un Jaunais gads – ir pavisam tuvu, jāziņo, ka oficiāli ir sākusies ballīšu sezona! Tādēļ stila blogere Krista Timza savā modes apskatā piedāvā 5 “party outfita” jeb svētku tērpu aktuālākās tendences. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aktuālo rubriku GATAVOJAMIES BALLEI atbalsta modes & izklaides centrs Rīga Plaza

 

MMV jeb MAZĀ MELNĀ VAKARKLEITA

Vakarkleitas

MMV jeb mazā melnā vakarkleita ir vajadzība Tavā skapī ikvienā sezonā. Tā ir neaizstājama un der gandrīz jebkurā pasākumā, mazliet nomainot aksesuārus. Vērs uzmanību kleitai ar jostiņu! Jā, šajā balles sezonā modīgi ir jostas likt pāri visam - arī uz vakarkleitas!

MEŽĢĪNES!

Vakarkleitas

Mežģīnes ir sievišķīgākais apģērba elements, kuru noteikti ir jāizmanto, jo īpaši, ja tas ir uzkāpis uz modes pjedestāliem! Mežģīnes vienmēr izcels Jūsu sievišķību, romantismu un radīs svētku sajūtu ikvienā situācijā! Pievērs uzmanību kuplajai kleitiņai - akcentēts viduklis un kupla svārku daļa arī ir sezonas īpašā aktualitāte! Šāds kleitas griezums tavu vidukli vizuāli dara slaidāku.

GLAMŪRS

idejas svētku tērpiem

Reklāma
Reklāma

Lai nekļūtu garlaicīgi, iesaku izvēlēties glamūrīgu topu vai blūzi, kuru varat vilkt visdažādākajās kombinācijās, piemēram, ar šobrīd tik aktuālajiem ādas bruncīšiem vai biksēm. Jāatzīmē - modē ne vien tērpni no īstas ādas, bet arī no ādas imitācijas.

ZĪMUĻSVĀRKI

TĒRPI SVĒTKIEM

Viens no maniem mīļākajiem apģērba gabaliem, kuriem noteikti jābūt ikvienas sievietes skapī. Šobrīd īpaši aktuāli izskatīsies zīmuļsvārki no ādas materiāla. Visaktuālākais zīmuļsvārku garums šobrīd - nedaudz pāri celim.

KNIEDES!

stila tendences

Tu kļūdies, ja uzskati, ka kniedes ir domātas tikai tīnēm! Mētelis vai jaka ar šādu dekorējumu vienmēr izskatīsies šiki un pat eleganti!

Autore: Krista Timze, autore blogam fashionistespieraksti.wordpress.lv

Foto: asos.com