Pagatavo savu vannas sāli ar ziediem - atbilstoši zodiaka zīmei

Vannas sāls ne tikai labi smaržo, bet ir arī veselīgs. Iepazīstoties ar zodiaka zīmēm atbilstošajiem ziediem un krāsām, varat pagatavot paši savus maisījumus.
Savai vasaras vannai pievieno ne vien aromatizētu sāli, bet arī svaigi plūktus ziedus! Margrietiņas vispiemērotākās būs Mežāžiem.

FOTO: Shutterstock.com

Savai vasaras vannai pievieno ne vien aromatizētu sāli, bet arī svaigi plūktus ziedus! Margrietiņas vispiemērotākās būs Mežāžiem.

 

Zodiaka zīmju medicīniskajā ritenī var atrast ziedus un krāsas, kas dzimušajiem šajā zīmē nes laimi. Vislabākais veids, kā to panākt, ir lietot tos pietiekami bieži. Es mēdzu pasniegt to kā dāvanu un arī pati lietoju regulāri, jo tas palīdz un atslābina. 

 

Mežāzis: margrietiņa, zaļš vai dzeltens

Ūdensvīrs: orhideja, zelts vai sarkans

Zivis: narcise, zils vai zaļš

Auns: rudzupuķe, violets

Vērsis: vijolīte, zils

Dvīņi: magnolija, persikkrāsa

Vēzis: sarkanā roze, dzeltens

Lauva: lilija, zaļš

Jaunava: saulespuķe, zelts

Reklāma
Reklāma

Svari: gardēnija, sarkans vai violets

Skorpions: dārza neļķe, visu nokrāsu sarkans

Strēlnieks: dālija, sārts

 

Sastāvdaļas var maisīt ar rokām vai blenderī. Samaisiet pa vienai krūzītei galda vai jūras sāls, dzeramās sodas un epsomas sāls. Sāls mīkstina ūdeni, soda līdzsvaro dabisko ādas pH līmeni, un tā darbojas ārstējoši visu ādas slimību gadījumā, bet epsoma sāls atslābina un noņem sasprindzinājumu savilktiem muskuļiem.

 

Ja maisāt ar rokām, izmantojiet lielās karotes izliekto daļu. Krāsai varat pievienot pārtikas krāsvielas un dabiskās eļļas pēc vajadzības. Maisiet, līdz krāsa vienmērīgi sadalījusies. Glabājiet polietilēna maisā vai cieši noslēgtā traukā, - ja piekļūst gaiss, maisījums mēdz sacietēt. Daudziem zodiaka zīmju ziediem būs grūti atrast atbilstošas smaržas, vajadzēs meklēt kompromisu. Taču atceries - savā vannā papildinājumam vari kaisīt arī svaigos ziedus!

 

Vannas sāli var lietot ādas slimību ārstēšanai, piemēram, nātrenei un vējbakām.

 

Brīvdienu vannās jauki lietot piparmētras vai priežu aromātu. Priekam dažādas atslābinošas vannas var lietot jebkurā laikā. 

 

Avots: Džūdas Todas skaistuma un veselības grāmata "Dabiskie ārstnieciskie līdzekļi", "Jumava"