Cik izmaksā sievietes skaistuma uzturēšana?

Nupat parēķināju, cik naudas mēnesī ir nepieciešams sievietes skaistumam. Es zinu, ka neesmu dārgākais variants, jo manas prasības nebūt nav lielas. Vēl jo vairāk – parasti šo visu sev nodrošinu pati, bet nu... 

Sievietes ir skaistas. Taču - vai šis skaistums ir tik skaists, ja tam netērē itin necik..? Modele attēlā nav raksta autore.

FOTO: www.moonparlour.lv

Sievietes ir skaistas. Taču - vai šis skaistums ir tik skaists, ja tam netērē itin necik..? Modele attēlā nav raksta autore.

 

Vasarā mani piemeklējušas naudas grūtības, tāpēc sāku rēķināt, cik un kas izmaksā, no kā uz dažiem mēnešiem varu atteikties un ko no tā visu varu palūgt, lai apmaksā vīrs.

 

Tātad.

Frizieris Ls 30, reizi mēnesī. Varu apmeklēt reizi 2 mēnešos, bet atteikties nevaru.

 

Manikīrs, pedikīrs līdz Ls 20. Varu apmeklēt reizi 3 mēnešos un līdz tam cīnīties pati. Bet tā kā šobrīd dzīvojamies laukos, manas kājas ir ar tik melnām pēdām, ka, atgriežoties pilsētā, man taisnā ceļā jāiet glābt savas rokas un kājas.

 

Vaksācija aptuveni Ls 20. Obligāti katru mēnesi. Žiletošanās mani dzen izmisumā, tāpēc nav izvēles.

 

Reklāma
Reklāma

Higiēnas preces (šampūns, paketes, kāds ķermeņa krēms u.c.) kādi Ls 20. Atlikt tur neko nevar. Varu vienīgi gaidīt, kad zobupastu un šampūnu pirmais nopērk vīrs.:)

 

Skropstu tuša Ls 10. Vajag reizi trīs mēnešos. Varu nopirkt arī ko lētāku un uz akcijām,lai gan parasti pērku pat dārgāku. Eh:( Ja kādam Ls 10 par skropstu tušu liekas par daudz, tad norādīšu, ka citu kosmētiku nepērku. 

 

Tā. Kas vēl? Vairs nekas prātā nenāk. Bez apģērba iegādes varu iztikt ilgi. Ēdienu šeit neskaitu.

Vēl vajadzētu apmeklēt zobārstu, bet to atlieku un pat neapdomāju.

Kopā ap Ls 100.

Jāsaņemas. Par ietaupīšanas plāniem tomēr nevajag daudz domāt. Šo enerģiju drīzāk jāveltī tam, kā nopelnīt vairāk.

 

Iesūtījusi: Katrīna