Ardievu, stringi! Atkal modē ērtās vecmāmiņu bumbierenes. FOTO

Iespējams, tava vecmāmiņa paliks ar muti vaļā, ieraugot, ka šosezon tavs peldkostīms ir gluži kā no viņas jaunības dienu skapja - biksīšu daļa ar paaugstinātu jostasvietu. Citiem vārdiem - modē nāk bumbierenes. Ne tikai peldkostīmos, bet arī ikdienas apakšveļā.

Šādu peldkostīmu izvēle garantē, ka šovasar pludmalē uz tevi atskatīsies ne viens vien;) Foto no www.etsy.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādu peldkostīmu izvēle garantē, ka šovasar pludmalē uz tevi atskatīsies ne viens vien;) Foto no www.etsy.com

 

Lielas, ērtas, ar paaugstinātu jostasvietu. Nē, te nav runa par koriģējošo veļu. Tā ir jaunā apakšveļas modes tendence, kas kļūst arvien populārāka.

 

Nemaz nesteidzies viebt degunu un noraidoši purināt galvu. Viens no iemesliem, kāpēc sievietes ikdienas apakšveļā atgriežas pie šīs tendences, kas bija aktuāla pagājušā gadsimta 50. gados, ir šīs veļas mūsdienīgais izskats. Zīds, mežģīnes, dažādas krāsas un raksti – mūsdienās tā saucamās vecmāmiņu bumbierenes nemaz neizskatās tā kā viņu priekšgājējas. Un kombinācijā ar garajām zeķēm ar mežģīņotu maliņu, šis apakšveļas elements izskatās patiešām kārdinoši. Ne velti tādas nēsā pat burlesku karaliene Dita fon Tīsa! 

 

Otrs iemesls, kāpēc dāmas atgriežas pie šīs veļas, ir fakts, ka tā vārda vistiešākajā nozīmē savāc visu lieko. Nekādas tauku krociņas, vēdera riepiņas vai ļumīgas pēcpuses.  Šī apakšveļa lieliski nomaskē visas nepilnības. Un galu galā, kurš teica, ka vienkāršas kokvlinas apakšbikses Bridžitas Džounsas stilā nav seksīgas? Šīs biksītes padara valkātāju meitenīgi koķetu. Un ko gan vairāk vajag vīrietim… 

 

Peldkostīmi ar bumbierenēm.

Šādu peldkostīmu izvēle garantē, ka šovasar pludmalē uz tevi atskatīsies ne viens vien;) 

 

Peldkostīmi ar bumbierenēm.

Reklāma
Reklāma

Augstās jostas apakšbikses nomaskē nepilnības un ir piemērotas visiem auguma tipiem. Tāpēc pludmalē šādā peldkostīmā var justies daudz ērtāk, nekā mini izmēra biksiņās.

 

Bumbierenes

Izvēloties apakšbikses ar augsto jostu, būsi ne vien uz modes tendences jaunākā viļņa, bet lieliski varēsi nomaskēt i mazo riepiņu, i dupsis izskatīsies tvirtāks.

 

Apakšveļas modes tendences.

Rišiņas, krāsas un raksti - unvecmāmiņas bumbierenes iegūst citu skatu.

 

Izmantota informācija no www.kasjauns.lv

Foto: www.etsy.com, www.macys.com