Medus masāža veselībai un skaistumam

"Medus ir senākā zināmā saldviela, kas kopš sirmas senatnes tikusi pielietota arī kā tautas medicīnas līdzeklis. Taču jāņem vērā, ka medus nav medikaments, tas ir lielisks palīgs atveseļošanās procesā un veselīga dzīvesveida neatņemama sastāvdaļa," stāsta veselības centra Aparmita direktore Ilona Ābele.

FOTO: Inga Akmentiņa-Smildziņa

Medus ir viens no retajiem dzīvnieku izcelsmes pārtikas produktiem, kas nonāk mūsu lietošanā bez pārstrādes. Medus galvenā vērtība ir, ka tā sastāvā esošie monosaharīdi – glikoze un fruktoze cilvēka organismam ir viegli izmantojamā stāvoklī, šos cukurus ķermenis uzsūc ātri un nepārmainītā veidā – fruktoze un glikoze vairs nav jāsašķeļ, kā tas notiek, kad uzņemamt disaharīdus (balto cukuru). Galvenie glikozes patērētāji ir nervu sistēma un skeleta muskulatūra. Ļoti svarīgi ir ar ogļhidrātiem nodrošināt nervu sistēmu, jo tajā nav glikozes rezervju. Tāpat ļoti būtiski ir arī laikā pabarot sirds muskuli.


Jau senajā Tibetā ķermeņa procedūrās izmantoja medu. Un ne velti. Kaut gan, domājams, to laiku cilvēkiem nebija jāsaskaras ar tādām veselības un dzīvesveida radītām problēmām kā mums. Taču vēsturiski vērtīgo pieredzi medus izmantošanā noteikti jāpārņem. Medus masāža ir ļoti efektīvs līdzeklis ādas atjaunošanai un figūras koriģēšanai. Tas ir viens no efektīvākajiem pretcelulīta masāžas veidiem!

Medus masāža ir ļoti efektīvs līdzeklis ādas atjaunošanai un figūras koriģēšanai. Tas ir viens no efektīvākajiem pretcelulīta masāžas veidiem!


Medus vakuummasāžas princips ir stipri līdzīgs kā vaksācijai – nelielu daudzumu medus paņem plaukstās un ar vieglām pliķējošām kustībām uzklāj uz masējamā ādas. Pēc tam lipīgās plaukstas strauji rauj nost! Masāžas laikā ievērojami paātrinās asinsrite ādā, zemādā un muskuļos, tauki tiek skaldīti. Dažeiz masāžu sākumā šķiet, ka celulīts pastiprinās, bet tas ir tāpēc, ka pirmais ķermeni pamet liekais šķidrums un tas ir labi, jo process sācies.
Ja aktuālas ir strijas arī ar tām mēs efektīvi varam strādāt un to dadudzums un izteiksmība ievērojami samazināsies!

Medus masāžu rezultāts ir pārsteidzošs – no organisma izvadās toksīni, āda kļūst zīdaina un elastīga, asinsapgāde uzlabojas, zūd liekie kilogrami, stiprinās nervu sistēma. Āda saņem aktīvu barošanu un iegūst spēju pašizlīdzināties. Paaugstināsies imunitāte. Uzlabosies vielmaiņa, mazināsies zemādas tauku slānis problēmzonās, kā arī  liekais šķidrums neaizkavēsies ķermenī, neveidosies tūskainība. Tiek ieteikts kurss 10 līdz 15 reizes (atkarībā no ādas stāvokļa), lielisks rezultāts būs, ja procedūra tiks veikta katru otro dienu. Pirmajā tikšanās reizē paredzama gara saruna ar masieri, kuras laikā Jūs iepazīstinās ar procedūras norisi un nepieciešamajām fisikajām aktivitātēm uztura ieteikumiem.


Vienas procedūras norise:
* ķermeņa ierīvēšana ar masāžas cimdu,
* ķermeņa sagatavošana masāžai, guļot tvaika pirtī ar aromeļļām,
* medus masāža,
* ietīšana plēvē un atkal tavicēšana,
* karsta duša,
* viegla masāža ar karstu eļļu.
Vienas procedūras ilgums – 1 līdz 1,5 stunda, cena  Ls 20, kursam – atlaides – 20%,

Ļoti svarīgi ir neapstāties pusceļā!


Zināšanai! Nevarēs veikt šo procedūru, ja ir paaugstināts asinsspiediens, sirds – asinsvadu sistēmas saslimšanas, varikozās saslimšanas, tromnoflebīts, labdabīgi un ļaundabīgi veidojumi, pēkšņi iekaisumi un infekciju slimības, ādas sēnīšu slimības, ādas bojājumi, nesadzijušas rētas, ссадины, ginekoloģiskas saslimšanas ( dzemdes fibrioma, olnīcu poli...), grūtniecība, alerģija pret medu vai citiem bišu produktiem.

Reklāma
Reklāma

 

Nebijis piedāvājums jūlija mēnesī!
Medus masāža gurniem un augšstilbiem ar tvaika procedūru
12 Ls
Ājurvēdas ārsta pirmreizēja konsultācija
12 Ls
Ājurvēdas ārsta atkārtota konsultācija
8 Ls
Ājurvēdas masāža Abhjanga
18 Ls
Tvaika procedūra kursa ietvaros
bezmaksas
Taizemes pēdu masāža
15 Ls

 

Ieskaties: www.aparmita.lv