Tievēšana ar masāžu. Tas nav dārgi!

Pastāstīšu par jaunumu Latvijā, kuru es atvilināju no Čehijas. Kādu laiku dzīvodama Čehijā, izbaudīju interesantu masāžu. Rezultāti bija acīmredzami — ievērojami tievāks viduklis un kājas, stāsta skaistumkopšanas salona Degero vadītāja Ieva Zvaigzne.

Rolletic trenažieris svara samazināšanai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Rolletic" trenažieris svara samazināšanai.

Pēc pirmajam 10 masāžas reizēm zaudēju pāris centimetru no problemātiskajām zonām. Bet tas nebija viss — samazinājās arī celulīts un āda kļuva tvirtāka. Un galvenais, ka tas viss bija bez stundām ilgas svīšanas sporta zālē, bet gan kā patīkama visa ķermeņa masāža. Tas notiek tā: mainot pozīcijas uz trenažiera, tiek izmasēts viss ķermenis, sākot ar pēdām un beidzot ar rokām. Seansa laika jādzer ūdens, lai ķermenis varētu attīrīties. Apģērbs — ērtas treniņbikses. viens seanss ilgst 50 minūtes, kura laikā klientu pieskata trenere.

Cik bieži apmeklēt masāžu? Kā jau minēju, pirmie ievērojamie rezultāti ir jau pēc pirmajām 10 reizēm (10 reizes maksā Ls 35), un masāža jāapmeklē regulāri — vismaz 2-3 reizes nedēļā. Protams, jāpiedomā arī pie tā, ko ēd — eļļā cepti kartupeļi un treknas kūkas kombinācijā ar Rolletic masāžu spožus rezultātus nenesīs.

Lai skatītu procedūras bilžu galeriju, .

Šī masāža uzlabo asinsriti, samazina taukaudus, stimulē vielmaiņu. Šī mehāniskā masāža Rolletic tika izveidota pēc masieru un sieviešu klientūras pieprasījuma, kas vēlējās bez īpašas piepūles redzēt uzlabojamus problemātiskajās ķermeņa vietās, (gurni, augšstilbi, sēžamvieta, „mīlas rokturīši”, vēders). Lai apmeklētu Rolletic, cilvēkam ir jābūt veselam.

Masāža stimulē akupunktūras ceļu, kas savukārt stimulē fizioloģijas procesus. Tas sevī ietver gremošanu un elpošanu, uzlabo muskulatūru, locītavu kustības un pareizu stāju, palīdz atjauno hormonu un nervu sistēmu. Masāža ir vērtīga ne tikai ķermenim, bet arī psiholoģiskās labsajūtas paaugstināšanai.

Rolletic masāžu tagad tu vari izbaudīt arī Latvijā — salonā Degero (Tallinas iela 35, Rīga, www.degero.lv).

 

/REKLĀMAS PROJEKTS/

Reklāma
Reklāma