Visskaistākās drēbītes mūsu eņģelīšiem

Reiz dzīvoja Šuvēja. Caurām dienām viņa čakli strādāja, šūdinādama kleitas, jaciņas, bikšeles un cepurītes, jo šuva viņa no sirds un pasūtījumu viņai netrūka. Kādu vakaru, pagalam piekususi, Šuvēja aizmiga ar adatu rokās. ...un sapnī pie viņas atnāca Eņģelis.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Omulīgā mazo modes dāmu un stilīgo džekiņu paradīze Mans Eņģels Bruņinieku ielā nav vienkāršs veikals — tā ir modes un ideju studija. Ja jums patīk oriģināli ietērpt savu bērnu, šajā veikaliņā varat iegādāties jau gatavas drēbītes vai pasūtīt šuvējām oriģinālus tērpus, kas glīti saposīs jūsu eņģelīti svētkiem un ikdienai, ļaus viņam ērti justies un droši apgūt pasauli. Drēbīšu kolekcijas top pavisam mazās partijās, un, nākamo reizi ciemojoties veikaliņā, acis priecē atkal jauni modeļi.


"...Esmu sūtīts piepildīt Tavu vissirsnīgāko vēlēšanos," Eņģelis teica. "Visvairāk es vēlētos, lai mani pirksti un acis nekad nepiekustu un es varētu uzšūt vēl daudz, daudz skaistu drēbīšu," mirkli domājusi, bilda Šuvēja. "Tad es došu tev savu pogu. Katrs apģērbs, pie kā tu to piešūsi, atklās mazajā valkātājā kaut ko no eņģeļa, un gandarījums par to dos tev arvien jaunu sparu. Katru rītu tavā pogu lādītē būs atkal jauns eņģeļpogu krājums, un kamēr darbs tev nesīs prieku, tas neizsīks," teica Eņģelis, un viņa sejā rotājās kluss smaids. No rīta izbrīnītā Šuvēja sajuta plaukstā kaut ko apaļu un spārnotu...
 

***


Pasaka, ko lasām uz Mana Eņģeļa dāvanu kartēm, nemaz nav tālu no patiesības. Ideju klātbūtne ir tas, kas Manu Eņgeli atsķir no daudziem bērnu apģērbu veikaliem. Iedvesma šeit piepilda katru saulaini dzeltenos un līksmi salātzaļos toņos izkrāsoto kaktiņu, virpuļo ap veikaliņa saimnieces Lienes Zemītes oriģinālmodeļu stendiem, aicina uz iztēles stūrīti izmēģināt roku sienu apzīmēšanā... Ieķeras mammai piedurknē un čīkst — paliksim šeit vēl brītiņu! Bet katra mēneša otrajā svētdienā veikaliņš pārtop par fotosalonu, kur ar mākslinieka Matīsa Markova gādību par modeļiem var kļūt arī jūsu eņģelīši.


Eņģeļa radošais kolektīvs ir mazs, taču vienmēr gatavs jaunām idejām, kā radīt interesantu, ērtu, patīkamu un viegli kopjamu apģērbu, kas patīk bērniem un atvieglo dzīvi vecākiem. Ieejot veikalā, pirmie acīs iekrīt svētku tērpi, taču salona šuvējas labprāt rada krāšņus brīnumus pēc jūsu pasūtījuma un palīdz piemeklēt pieskaņotus aksesuārus.
Padomāts arī par ļoti kvalitatīviem citu firmu apģērbiem, aprūpes un higiēnas precēm, attīstošām un mīļām rotaļlietām.


Nāciet pie mums ciemos Rīgā, Bruņinieku 12 (starp Tērbatas un Brīvības ielu, tieši pretī liels auto stāvlaukums). Kas zina — varbūt tieši pie jūsu jaciņas piešūta kāda no eņģeļpogām? ;)

Reklāma
Reklāma

 

Skaties bilžu galeriju!


Darba laiki:
darbdienās: 10.00-19.00
sestdien: 11.00-17.00

 

Ieskaties: www.mansengels.lv