Pusaudžu sejas ādas kopšana. MÁDARA iesaka

Uzzini, kā vislabāk rūpēties par ādu pusaudžu vecumā un izvēlēties piemērotākos sejas ādas kopšanas līdzekļus.
Ikdienā sejas tīrīšana pusaudžiem būtu veicama, izmantojot maigus un saudzīgus attīrošos līdzekļus, kuru sastāvā nav agresīvu, izteikti sausinošu vielu.

FOTO: Publicitātes foto

Ikdienā sejas tīrīšana pusaudžiem būtu veicama, izmantojot maigus un saudzīgus attīrošos līdzekļus, kuru sastāvā nav agresīvu, izteikti sausinošu vielu.

Vērtīgi padomi, kā par ādu rūpēties jauniešiem

Rūpes par ādu ir nozīmīgas jebkurā vecumā, toties svarīgi ir piemeklēt atbilstošus ādas kopšanas līdzekļus katra vēlmēm un vajadzībām. Šoreiz dalāmies ar praktiskiem ieteikumiem pusaudžu sejas ādas kopšanas stratēģijai, kas palīdzēs uzlabot ādas stāvokli un veidot labus paradumus ilgtermiņā.

 

Ikdienas attīrīšana

Ādas kopšanas pamatu pamats ir tās attīrīšana no rītiem un vakaros. Tai jābūt pietiekami efektīvai, lai attīrītu ādu no liekajām taukvielām, dienas laikā uzkrātajiem netīrumiem, piesārņojuma un dekoratīvās kosmētikas, taču vienlaikus arī saudzīgai, lai nenodarītu ādai pāri un nekaitētu tās dabiskajai aizsargbarjerai. 
Ikdienā sejas tīrīšana pusaudžiem būtu veicama, izmantojot maigus un saudzīgus attīrošos līdzekļus, kuru sastāvā nav agresīvu, izteikti sausinošu vielu, kas izraisa kairinājumu un veicina jaunu izsitumu veidošanos (jo pārlieku izsausināta āda cenšas sev palīdzēt ar pastiprinātu taukošanos, lai kompensētu zaudēto mitrumu).

 

Mitrināšana

Arī taukainai, jaukta tipa un aknes skartai ādai ir nepieciešama mitrināšana, taču tai ir jābūt pietiekami vieglai, lai neizraisītu poru aizsprostošanos, kas ir viens no izsitumu cēloņiem.
Piemērotākais sejas krēms pusaudžiem būs ar vieglu tekstūru un pārdomātu formulu, kas satur līdzsvarojošas un nomierinošas vielas, piemēram, augu ekstraktus, polisaharīdus un hialuronskābi

 

Problemātiskas sejas ādas kopšana

Lai pareizi rūpētos par sejas ādu pusaudžu vecumā, ir nepieciešams izvēlēties atbilstošus sejas ādas kopšanas līdzekļus. Tiem ir jābūt saudzīgiem pret ādu, bet neiecietīgiem pret izsitumiem. Tādēļ efektīvi ir dabīgi ādas kopšanas līdzekļi pret pumpām uz sejas, kas mazina esošos izsitumus un novērš jaunu veidošanos.
 

Reklāma
Reklāma

Šādu līdzekļu formulas būs izstrādātas ar inovatīvām tehnoloģijām, nodrošinot maigu, bet efektīvu ikdienas kopšanu, kas palīdz risināt taukainas, aknes skartas ādas vajadzības ar dermatoloģiski pierādītiem rezultātiem.
 

Dabīgi kopšanas līdzekļi aknes skartai ādai būs bagātināti ar kadiķa cilmes šūnām, kas iegūtas ar inovatīvu biotehnoloģiju palīdzību, dodot tiem spēcīgas nomierinošas, antimikrobiālas un antioksidantu īpašības, kas palīdz efektīvi mazināt izsitumus.
Šo līdzekļu formulas satur arī vērtīgo salicilskābi, ķērpja un maté tējas ekstraktus, kas nodoršina spēcīgu nomierinošu iedarbību un baro ādu ar antioksidantiem, padarot to tīrāku un svaigāku.

 

Viegls grims, kas neaizsprosto poras

Kaut arī vēlēšanās noslēpt ādas nepilnības ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību ir labi saprotama, biezi un smagnēji tonālie krēmi ar sintētiskām sastāvdaļām var nereti padarīt situāciju ļaunāku. 
Iesakām dot priekšroku līdzekļiem, kas ļaus sejas ādai elpot — vieglāka dekoratīvā kosmētika ar dabīgām sastāvdaļām un augu antioksidantiem būs īstā izvēle pusaudžiem.

 

Dezodorants

Hormonālas pārmaiņas ķermenī bieži vien iet roku rokā ar pastiprinātu svīšanu. Ir būtiski zināt atšķirību starp dezodorantiem un antiperspirantiem. Dezodoranti neitralizē nepatīkamo aromātu, likvidējot baktērijas, kas to izraisa. Turpretī antiperspiranti novērš svīšanu, bloķējot ādas poras, un to formulas ir balstītas sintētiskos savienojumos un satur sintētiskas smaržvielas. Mēs iesakām dot priekšroku dabīgiem dezodorantiem, kas neiejauksies ķermeņa dabiskajos procesos.

 

Vairāk par sejas ādas kopšanas līdzekļiem pusaudžiem un aknes skartai ādai uzzini rakstā — MÁDARA iesaka: kosmētika jauniešiem 

Saistītie raksti