6 sejas fitnesa programmas efektīvai vingrošanai mājās. VIDEO katrai nedēļas dienai

Ar krēmiem vien nepietiek, ka saglabātu skaistu sejas ovālu un neizplūdušus sejas vaibstus. Tieši tāpat uz ķermeni, arī uz sejas muskuļiem iedarbojas gravitācijas spēks un sasniedzot lielāku gadu skaitli, jauneklīgie vaidziņi un maigā zoda līnija sāk novecot. Bet – ir risinājumi! 

Vingrinot seju, plastiskās ķirurģijas pakalpojumus var neizmantot vēl ļoti ilgi.

FOTO: Shutterstock.com

Vingrinot seju, plastiskās ķirurģijas pakalpojumus var neizmantot vēl ļoti ilgi.

 

Pasaulē milzīgu popularitāti pēdējos gados gūst sejas fitness jeb sejas joga. Nodarboties ar to var arī mājas apstākļos, sekojot pareizai uzdevumu izpildei. Pat ja neizdosies pilnībā likvidēt novecošanas izpausmes, sejas āda noteikti kļūst labāka, uzlabosies apasiņošana, samazināsies noguruma pazīmes.

Sieviešu interneta vietne "Womans Health" apkopojusi vairākus videoklipus, kurus nedēļas laikā ik dienu izpildot, spoguļa atspulgs iepriecinās jau pavisam drīz.

 

Pirmā diena

4 vingrinājumi sejas ādas uzlabošanai. 
Treniņa ilgums – 1 minūte 20 sekundes
 

 

Vingrojumi izveidoti tā, lai katrs no tiem risinātu kādu tipisku sejas ādas problēmu.  Pirmais vingrojums grumbu izlīdzināšanai, otrs trenē muskuļus, kas atrodas zem zoda un ir atbildīgi par to, lai nerastos dubultzods. Trešais vingrojums pret grumbiņām ap lūpām. Ceturtais vaigu zonas tonizēšanai. Izpildos visu pareizi, rezultāts ir tūlītējs, jo uzlabojas asins pieplūde ādai un limfas attece. 
 

 

Otrā diena

Sejas skulpturēšana
Treniņa ilgums 4 minūtes 
 

 

Vislabāk šo vingrojumu kompleksu kombinēt ar vieglu sejas masāžu. Vaigu tonuss uzlabosies,  var pat nedaudz "pacelties" un labāk būs pamanāmi vaigu kauli.

 


Trešā diena

Deguna korekcija 
Treniņa ilgums 1 minūte

 

Reklāma
Reklāma

 

Neticami, ka var mainīt pat deguna formu? Japāņu sejas fitnesa trenere Fumiko Takacu ir ieguvusi milzu popularitāti ar savu YouTube kanālu, kurā piedāvā dažādus vingrojumu kompleksus sejas muskuļu trenēšanai un nelielai sejas proporciju maiņai. Vecot šajā video redzamos vingrojumus 3 reizes dienā, deguns kļūs vizuāli šaurāks un samazināsies nazolabiālā jeb deguna–lūpu rieva.
 


Ceturtā diena

Vingrojumi acīm
Treniņa ilgums 3 minūtes 
 

 

Videoblogere un sejas fitnesa trenere Olga Malahova iesaka vingrojumus, lai atbrīvotos no maisiņiem, ziliem riņķiem un mīmikas grumbiņām zem acīm.

 

 

Piektā diena

Vingrojumi pieres un uzacu zonas uzlabošanai 
Treniņa ilgums 8 minūtes

 

8 minūtes dienā un botulīna injekcijas var atlikts uz ilgu laiku. Vingrojumu izstrādātāja sola, ka izlīdzināsies gan pieres rievas, gan pacelsies uzacis un acu plakstiņi.

 

 

Sestā diena

Vingrojumi visai sejas muskulatūrai
Treniņa ilgums 19 minūtes
 

 

Brīvdienās var veltīt vairāk laika skaistumkopšanai, tāpēc šoreiz izkustini visus sejas muskuļus ar vingrojumiem, kurus izstrādājusi Patrīcija Goroveja, kompleksās pretnovecošanas sistēmas izveidotāja.  Pluss šim video ir tāds, ka tiek rādīti ne tikai uzdevumi, bet arī pamatīgi izskaidrots, kā darbojas katrs muskulis cīpsla.

Saistītie raksti