Mežāzis - būs daudz, ilgi un pamatīgi jāstrādā

Mežāzim, tāpat kā lielākajai daļai zīmju, 2021. gads būs vērienīgu pārmaiņu laiks. Ne visas šīs pārmaiņas Mežāzim būs pa prātam, bet neko darīt - tāda ir dzīve. Vispār šogad Mežāzim būs jādara daudz kas, ko negribas. Piemēram, vajadzēs gaidīt. Vai arī ilgi, daudz un neatlaidīgi jāstrādā. Mežāži ir pieraduši iegūt ātru rezultātu. Bet Vērsim šogad ir savs prasību saraksts cilvēkiem, kuriem viņš ir gatavs dāvināt panākumus. Un pārsteidzošā kārtā izrādās, ka slinkuma, neiecietības un viltības šajā sarakstā nav. Toties ir darba mīlestība un neatlaidība.

FOTO: Shutterstock.com

Vai mājiens ir saprasts?

Gada sākumā Mežāzis tiks dāsni apdāvināts ar patīkamiem brīžiem. Īpaši personiskajā dzīvē. Bet panākumi mīlestībā nedrīkst apžilbināt tavu skatienu. Noņem rozā brilles - atslābināties nedrīkst. Tagad ir ļoti svarīgi saprast savu mērķi un lēni, bet pareizi virzīties uz to.

2021. gada horoskops Mežāžu sievietēm

Mežāžu zīmē dzimušām sievietēm šī vasara būs vieni vienīgi svētki. Visums dāsni apveltīs viņas ar dāvanām: jaunas iepazīšanās, izdevīgi pirkumi, ceļojumi. Taču būs viens mīnuss - nauda. Tās apjoms bankas kontā nepavisam nav pozitīvs. Vajadzēs pielikt daudz pūļu, lai atgūtu pozitīvu bilanci. Un labāk necensties kādu apvest ap stūri un nevīt intrigas - gada patrons Vērsis to nemīl. Lēni, bet mērķtiecīgi dodies uz iecerēto mērķi, tad Vērsis palīdzēs tev to izdarīt ātrāk.

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Mežāžu vīriešiem

Mežāžu vīrieši smagi pārdzīvo neveiksmes. Pat pārāk. Šogad viņiem ir jāiemācās izturēties pret dzīvi vienkāršāk un saprast, ka katra kļūda nav nāvējoša. Un labāk neplēst matus gadiem ilgi, bet saņemt sevi rokās un ātri to izlabot. Tad zaudējumi būs minimāli. Gada vidū Mežāži vairs nevirzīsies uz saviem mērķiem vienatnē: kāds mēģinās viņus apsteigt. Gatavojies stingrai konkurencei un mācies būt neatlaidīgs, bet jāprot arī iet uz kompromisu. Tas šogad noderēs!