Zivis - būs jāsakļauj spuras un jāpeld pa straumi

2021. gada prognoze Zivīm ir nedaudz miglaina, neko nevar skaidri pateikt, vien to, ka - būs jāsakļauj spuras un jāpeld pa straumi. Turpretī pašas Zivis šajā laikā mazliet pārvērtīsies par Šerlokiem Holmsiem: viegli tiks atmaskoti apkārtējo noslēpumi. Savi plāni un mērķi gan jāmēģina paturēt noslēpumā: viņu realizācija daudzējādā ziņā būs atkarīga no ārējiem apstākļiem. Taču tēlot fatālistu un visu atbildību uzvelt liktenim nav vērts. Lai virzītos pa straumi uz priekšu, ir jāiemācās “ķert viļņus”.

FOTO: Shutterstock.com

Gada sākums būs nedaudz garlaicīgs - spilgtu notikumu būs maz. Bet varbūt tas nav slikti: nekas nenovērsīs no darba un ģimenes dzīves. Darbaspēks un neatlaidība palīdzēs iespaidot vadību un sagatavot augsni kāpienam pa karjeras kāpnēm. Savukārt uzmanības veltīšana tuviniekiem stiprinās attiecības. Turklāt jau pavasarī personiskās attiecības tiks novirzītas otrajā plānā, un Zivis koncentrēsies uz materiālo mērķu sasniegšanu. Zivis nevar apturēt: kā tanks, lēni, bet neatlaidīgi viņas virzās uz iecerēto.

2021. gada horoskops Zivju sievietēm

Pārsteidzoši un negaidīti jaunumi: šī pasaule nav ideāla. Un jo ātrāk Zivtiņas ar to samierināsies, jo ātrāk sāks priecāties par šodienu un pieņemt cilvēkus tādus, kādi tie ir. Pieklusināt savu vēlmi pēc perfekcionisma nebūs viegli, bet, ja to izdarīsi, tu tiksi vaļā no daudziem traucēkļiem, bet personiskā dzīve sāks attīstīties nebijušā ātrumā.

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Zivju vīriešiem

Zivju vīrieši nevēlas plunčāties mazajā baseinā, kad redz iespēju okeānu sev priekšā. 2021. gadā viņus aprīs vēlme pēc panākumiem. Viņi būs gatavi ieguldīt visu - laiku, iespējas un naudu - kādas trakas idejas realizācijā. Vai likme būs pareizā, grūti teikt. Bet kaut kāds ieguvums noteikti būs. Ja ne kas cits, tad vismaz pieredze.