Skorpions - gribēsies pievērsties ģimenei un mājas dzīvei, ne vien darbam

2021. gadā Skorpioni pirmo reizi reizi pa ilgiem laikiem nevēlēsies pilnībā pievērsties darbam. Vērša gadā jāveltī laiks citām jomām: ģimenei un dzīvesvietai. Gribēsies stiprināt attiecības: izveidot ģimeni un pēc tam palielināt to apmēros. Kārtīgi izremontēt dzīvokli, bet varbūt pat nopirkt jaunu. Ja jau dzīvojam, tad pa īstam.

FOTO: Shutterstock.com

Gads sāksies spilgti: var būt pārcelšanās, darba maiņa vai attiecību statusa pārmaiņas. Bet mētāties starp iespējām ir slikta stratēģija. Vienkārši izmanto tās visas pēc kārtas. Un nekoncentrējies uz kaut ko vienu, 2021. gadā būs daudz svarīgu iepazīšanos, un to, kas tev vajadzīgs, garām nepalaidīsi.

2021. gada horoskops Skorpionu sievietēm

Skorpionu zīmē dzimušajām dāmām nepatīk rīkoties vienatnē. Viņām ir svarīgi, lai blakus vienmēr būtu atbalsta grupa, kas skandē viņu vārdu. Vai vismaz kāds patur roku un atgādina, ka viss izdosies. Tāpēc 2021. gadā Skorpioni meklēs tieši šādus cilvēkus. Un svarīgi, ka Skorpionu sievietes meklēs kontaktu ne tikai ar apkārtējiem, bet arī pašas ar sevi.

Tas nebūs viegli, jo būs jāienirst grūtību un neveiksmju okeānā, lai atdzimtu no jūras putām jaunajā, ideālajā tēlā, turklāt - kopā ar pērlēm.

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Skorpionu vīriešiem

Skorpioniem vīriešiem likumi neeksistē: viņi ir pieraduši darboties pēc sava prāta, aizvācot prom visu, kas viņiem stāv ceļā. Un, ja agrāk šāda uzvedība tīri labi darbojās, tad 2021. gadā tā gluži nebūs - Skorpionam dažbrīd vajadzēs rīt putekļus. Vērsis mācīs viņiem lojalitāti un pacietību. Turklāt - drīzāk ar pātagu, nevis ar burkānu. Bet Skorpioni ir labi skolnieki un visas dzīves mācības apgūs vien ar nelieliem zaudējumiem.

Uzticies, bet pārbaudi - tas ir 2021. gada moto. Nevajag steigties ielaist jaunus cilvēkus savā dzīvē ar atplestām rokām. Viņi to nav pelnījuši. Taču ir svarīgi iemācīties sadzirdēt un ieklausīties intuīcijā: Visums dos dažus padomus, ko darīt, lai notiktu liktenīga iepazīšanās.