Jaunavas – labs gads bez spēcīgiem satricinājumiem

Gads Jaunavām būs viennozīmīgi labs. Viņu kārtības mīlestība, uzmanība pret detaļām un prasme izjust situāciju būs Vērsim ļoti pa prātam, tāpēc viņi visu gadu dzīvos kā roka ar cimdiņu. Pagājušajā gadā Jaunavām bija tik ļoti daudz pārmaiņu, ka 2021. gadā spēcīgi satricinājumi nav gaidāmi. Jā, būs daudz darba, bet Jaunavas tas nebiedēs. Jo īpaši tad, ja viņi skaidri redz, kāpēc cenšas, un tieši tā arī notiks. Mīlas frontē viss būs mierīgi - nekādu intrigu vai problēmu - var atslābināties.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tādējādi var pievērst lielāku uzmanību karjerai un pašrealizācijai. Vēl vērts neaizmirst veselību: strādāt, strādāt, strādāt - protams, laba stratēģija, bet, ja visu laiku iet uz priekšu tādā tempā, tad Jaunavas riskē pavadīt atvaļinājumu sanatorijā.

2021. gada horoskops Jaunavu sievietēm

Jaunavas zīmē dzimušās dāmas negarlaikosies. Pat pelēko ikdienu viņas izkrāsos ar spilgtām krāsām un vēl apbārstīs ar spīdumiņiem. Jaunavām patīk daudz vīriešu uzmanības, bet tā ātri sāk garlaikot, un Jaunavas bieži vien ir vīlušās mīlestībā. Gada sākumā viņas bēdāsies par kārtējo izjukušo romānu un būs pilnīgi pārliecinātas, ka laime viņām vairs nespīd. Bet jau pavasarī viņas satiks kādu citu, ar kuru attiecības nerisināsies pēc ierastā scenārija, tāpēc rezultātā var novest pie laimīgām beigām.

Finanšu plānā viss būs vairāk nekā labi: Jaunvas ir krietni ietaupījušas pagātnē, centīgi atlikdamas katru centu. Tāpēc tagad var izbaudīt dividendes, jo ir ticis veiksmīgi ieguldīts investīcijās vai jaunā biznesā.

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Jaunavu vīriešiem

Jaunavas zīmē dzimušajiem vīriešiem pacietības ir tik daudz, ka pietiks, lai saliktu puzli no miljona vienas krāsas detaļām. Ja vien viņi to grib. Tāpēc viņu darbā parasti viss ir veiksmīgi: vadītājiem viņu dēļ galva nesāp, un Jaunavas lēni, bet neatlaidīgi virzās pa karjeras kāpnēm. Viss būtu labi, bet ar aukstu aprēķinu tālu neaizbrauksi (un tieši pēc tā Jaunavas parasti vadās). Ja Jaunavas iemācīsies sadzirdēt intuīcijas balsi, tad 2021. gadā varēs pāriet pavisam citā līmenī.