Dvīņi - tava mīlas dzīve kļūs par spāņu seriālu

Ja 2021. gads ir ceļš, tad Dvīņiem tas būs kalnu serpentīns ar negaidītiem pagriezieniem. Vai vēlies veikt kādu jaunu darbību? Padomā labi. Un tad padomā vēlreiz. Un vēlreiz. Laika būs pietiekami: apstākļi tevi nemudinās uz tiem vai citiem lēmumiem. Tāpēc neriskē, bet analizē un izvēlies pareizo virzienu, lai gada beigās nonāc vietā, kur vēlies, nevis iestrēgsti purvā.

FOTO: Shutterstock.com

Ieguldi enerģiju mācībās. Šogad, pateicoties “sociālo planētu” Jupitera un Saturna centieniem, kāpt zinību kalnā būs viegli. Un kopumā - dažādu jaunu lietu apgūšana nebūs īpaši sarežģīta. Tāpēc esi drosmīgs: kārtīgi izpēti jaunas pilsētas, citas valstis vai pat citus kontinentus, un vari pat apdomāt dzīvesvietas maiņu - pārcelties uz turieni.

2021. gada horoskops Dvīņu sievietēm

Šogad jūsu mīlas dzīve kļūs par spāņu seriālu: intrigas, mīlas trīsstūri, salauztas sirdis, mēģinājumi sākt jaunu dzīvi. Vārdu sakot, garlaicīgi nebūs. Kulminācija ir paredzēta vasaras beigās. Bet drīz vien tu gribēsi šo drāmu mazliet iepauzēt. Paņem atvaļinājumu un dodies uz laukiem vai jūru. Un, vēlams, vienatnē, tev būs daudz ko pārdomāt.

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Dvīņu vīriešiem

Nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas - tas noteikti nebūs gada mērķis Dvīņu vīriešiem. Tu labi jūties, jo esi parūpējies par nelieliem uzkrājumiem. 2021. gadā tevi daudz vairāk interesēs personiskā dzīve. Gribēsi atrast savu īsto un vienīgo, tāpēc bieži mainīsi partneres, katru reizi domājot, ka tā vai cita nav pietiekami laba. Apstāties un vienkārši būt laimīgam - tas jau nav domāts tev, vai ne?