Uzzini, kāds konkrēti tev būs nākamais gads

Gribam to vai nē, atkal tuvojas kārtējā gadu mija. Nākamais - 2014.gads - būs Zirga gads. Piedāvājam uzzināt, kāds konkrēti tev būs gaidāmais gads. Numerologi piedāvā formulu, kā tu pats vari uzzināt sev svarīgu dzīves posmu noteikšanu.  

Katrs esam savas laimes un likteņa noteicējs vai tomēr ne?

FOTO: Agnis Šmits

Katrs esam savas laimes un likteņa noteicējs vai tomēr ne?

 

Jāsaskaita visi dzimšanas datu cipari, bet atsevišķi - tev interesējošā gada cipari, jāreducē, tad jāsaskaita abi cipari un jāreducē.

Piemērs. Kāds būs 2014.gads cilvēkam, kurš dzimis 1987.gada 25.janvārī?

1+9+8+7+2+5+1=33=3+3=6;

2014= 2+1+4= 7

6+7=13=1+3=4 - tagad sameklē šī skaitļa nozīmi

Šādi tu vari noteikt, kas gaidāms jebkurā gadā.

1 - labvēlīgs posms. Jaunas iespējas. Jānokrata pagātnes putekļi:jauni draugi, jauns darbs. Aktivitātēm vispiemērotākie mēneši šajā gadā ir aprīlis, maijs, oktobris un novembris.

2 - iespējams ceļojums vai pārmaiņas mājās. Veselības nostiprināšanai un visiem ierastajiem sezonas darbiem piemērots laiks. Nevajag zaudēt pašpaļāvību, ja viss nenotiks gluži tā, kā gribētos. Laiks un pacietība tuvina panākumiem. Ļauj visam iet savu gaitu, nesteidzini un nebremzē notikumus un situācijas.

3 - gads piemērots ekspansijai biznesā, darījumos ar nekustamo īpašumu, finanšu jomā, mājas lietās, mīlestībā. neprecētajiem būs labas izredzes atrast sev otro pusi. paredzams progress un izvirzīšanās, ja tiks pielikti visi spēki un izmantota katra labvēlīga iespēja.

Reklāma
Reklāma

4 - nav ieteicamas nopietnas un straujas pārmaiņas. vajadzētu ierobežot izpriecu ceļojumus. Sociālā aktivitāte nedrīkst būt tik liela, lai traucētu veikt profesionālos pienākumus. Tas ir gads, kad jāplāno un jāsagatavo augsne nākotnei. Nav pieļaujama izšķērdība. Pārlieka aizraušanās ar sabiedrisko darbību un personisko pienākumu ignorēšana radīs vilšanos. labākais laiks - jūnijs, jūlijs, augusts, septembris un oktobris.

5 - šajā gadā paveras jaunas iespējas. Ir jāpacenšas. Jauna vide. Nevajadzētu palaist garām labas izredzes. 5 ir spekulatīva vibrācija, tāpēc ir izredzes gūt panākumus azartiskos, avantūristiskos pasākumos, īstenot oriģinālas ieceres. Šā gada situācija prasa drosmi, iniciatīvu un ātru apjautu. Vislabvēlīgākais laiks ir maijs, jūnijs un oktobris.

6 - gads nāk ar harmoniju un uzlabošanos visās jomās. Tiek atjaunota veca draudzība, sekmīgi attīstās juridiskās attiecības, kļūst lielāka personiskā pievilcība. Neprecētajiem ir izredzes stāties laulībā. Sabiedriskais darbs un mājas rūpes sagādā prieku. daudz kas ir atkarīgs no iniciatīvas. Biznesa un finanšu operācijas prasa uzmanību un atjautību.

7 - gads, kad padziļinās skaistuma izjūta, aizvien vairāk saista dzīves labākās puses. Iespējams jauna draudzība, kuru ierosina pieaugošais magnētisms. Jauni, satriecoši iespaidi. Cilvēks - sava likteņa noteicējs. Jāuzticas intuīcijai, saviem iespaidiem. Piemērots laiks ceļojumiem, jaunu pasākumu plānošanai. Neparasti darījumi.

8 - neseno pagātnes pūliņu atalgojuma gads. Piemērots laiks vasarnīcas, zemesgabala pirkšanai un pārdošanai, kontaktiem ar gados vecākiem cilvēkiem uzplaukst solīdi, sen dibināti uzņēmumi. Uzlabošanās komerclietās un finanšu jomā. Nav vēlamas nopietnas pārmaiņas. Jāapvalda sava temperamenta uzliesmojumi, jo tie var kaitēt panākumiem. Spēcīga intuīcija un laikā veikti pasākumi var uzlabot finansiālo stāvokli. Ļoti piemērots laiks kontaktiem ar šīspasaules varenajiem, slavenībām, kā arī godkāres rosinātu ieceru īstenošanai un sava materiālā stāvokļa uzlabošanai ar šo cilvēku palīdzību.

9 - laiks, kad nedrīkst atļauties nekādu impulsīvu, acumirklīgu jūtu diktētu rīcību. Materiālā stāvokļa uzlabošanai nepieciešama iniciatīva, drosme un neatlaidība. nedrīkst zaudēt ticību saviem spēkiem, nolaist rokas grūtību priekšā. Ikdienas darbs var nedot vēlamos rezultātus, var neattaisnot ar to saistītās cerības, taču tas nodrošina būtisku stāvokļa uzlabošanos tuvākajā nākotnē. Laiks nav piemērots pārmaiņām mājās, lai gan šāda tieksme būs jūtama. Jāpabeidz iesāktie darbi, jāgatavo augsne nākamajiem.

 

Raksts tapis pēc grāmatas "Zvaigznes un skaitļi. Numeroloģija" materiāliem (izdota 1994.gadā, izdevniecība "Vieda").