Dzimšanas dienas ballīte jeb Kā mēs izklaidējāmies “Adventica” atrakcijās: dublis nr. 2

Kad pērn ziemā mana meita un krustdēls izspieda no manis apsolījumu vēl kādreiz atgriezties izklaides un atrakciju parkā "Adventica", nebija šaubu, kur svinēt Viktorijas 4 gadu jubileju. Un arī šoreiz mājās došanās pēc ballītes notika ar centieniem izspiest solījumu tur atgriezties, bet vēl kāds mazais viesis pat nobirdināja asariņu, saprotot, ka jautrās izklaides šoreiz ir beigušās – aizraujošas nodarbes vairāku stundu garumā sev atrada gan pavisam mazi viesi, gan pusaudži un pat mammas un tēti.
Viktorija jau paziņoja, ka arī savu 5 gadu jubileju svinēs izklaide sun atrakciju parkā Adventica.

FOTO: Sigita Āboltiņa

Viktorija jau paziņoja, ka arī savu 5 gadu jubileju svinēs izklaide sun atrakciju parkā "Adventica".

Ja neskaita Viktorijas sajūsmu, kad pavēstīju, kur viņas dizmšanas diena tiks svinēta, tad nākamais pārsteiguma pilnais sauciens “Vouuuu!!!!” bija, ieraugot savu svinību istabiņu “Adventicā” – vienradžu motīvi manu četrgadnieci sajūsmina vienmēr, un svinību istabā šis sienas gleznojums ir īpaši skaists. 

 

Pirms doties atrakcijās, svētku uzkodas skaistajā vienradžu tematikai veltītajā svinību telpā.

 

Kāds no mazajiem viesiem pamanījās apksatīt turpat blakus esošo Pirātu istabu, un arī tā izraisīja neviltotu un apbrīnas pilnu sajūsmu. Kādai tematikai veltītās ballīšu istabas ir patiesi skaistas, košas, ļoti gaumīgas un gribas teikt – arī mājīgas, jo viscaur ir grīdas paklājs, kas rada omulīgu sajūtu. 

 

Skaidrs, ka pēc nelielām uzkodām jādodas meklēt izklaides, un to “Adventica” parkā ir daudz, turklāt dažādām gaumēm un vecumiem piemērotas. Ja iepriekš domāju, ka šī izklaides vieta piemērota pirmsskolas vai sākumskolas vecuma bērniem, tad šoreiz piedzīvotais manu teoriju apgāž – pat pusaudži, kas mūsu bariņā bija trīs, atrada sev tīkamas nodarbes visu bablītes laiku. 

 

Kartingi nemainīgi bija topā gan lieliem, gan maziem.

 

Pavizinājušies kartingos un cits citam atgādinājuši ceļu satiksmes noteikumus, jo tur ir pat īsts luksofors, pusaudži devās izmēģināt savas augstlēkšanas prasmes daudzajos batutos, pēc tam sacentās gaismu spēlē (gan tajā, kur katram iespējami vairāk jāpiespiež degošās lampas, gan otrā, kur, atkarībā no pedāļu mīšanas ātruma, gaismas līnija no lejas virzās uz augšu), tad novērtēja cits cita spējas Lego klucīšu modelēšanā un visbeidzot sarīkoja galda hokeja mačus.

 

Pie lielā Lego galda atklājās īsti talanti.

 

Arī vecāki neatpalika un nodevās gan Lego klucīšu būvniecībai, gan iemēģināja savas arhitekta spējas ar mīkstajiem klučiem, sacentās gaismu spēlēs, pildīja šofera pienākumus, vizinot mazākos bērnus kartingos, un izmēģināja savas prasmes gan galda hokejā, gan citās tur esošās un par žetoniem pieejamās izklaidēs. 

 

Reklāma
Reklāma

Kurš noķers vairāk gaismas apļu? Tēta un dēla sacensība.

 

Par 10 eiro nopērkami 15, bet par 15 eiro – 25 žetoni. Pērkot pa vienam, viens žetons maksā eiro. 

Tā kā 25 žetoni ir tiešām daudz, tie, kam ballītes beigās bija palikušas kādas monētas, steidza izmēģināt veiksmi plīša rotaļlietu izvilkšanas aparātā, un Viktorijas mazais brālēns devās mājās ar jaunu mīļmantiņu. 

 

 

Paši mazākie ballītes viesi nespēja vien izvēlēties, kurai no izklaidēm dot priekšroku, taču izmēģināts tika viss, bet īpašu atzinību guva batuti, tādā kā disko istaba, kur varēja pats “ieslēgt” mūziku un izdejoties pēc sirds patikas, bumbu baseina istaba, kartingi un slīdkalniņi – gan ātrais metāla, gan piepūšamo atrakciju zonā esošie. 

 

Jubilāres drauga Kristofera īpašu atzinību izpelnījās tīklu ceļš. 

 

Pēc ballītes ar viesu bērnu vecākiem vienprātīgi atzinām, ka visas “Adventica” pieejamās atrakcijas ir pārdomātas, ka tajās ir padomāts par bērnu drošību, ka te joprojām ir atsaucīgs un visādi citādi patīkams personāls un ļoti laba ventilācija, kas atrakciju parkos mēdz nebūt labā līmenī, taču ir viens no priekšnoteikumiem, lai apmeklētāji varētu labi justies.

 

Brālēnu harmonija no plašās atrakciju telpas nodalītajā Lego istabā.

 

Braucot mājās, Viktorija paziņoja, ka viņai būs pieci gadi un pajautāja, vai varēs uzaicināt savus draugus uz ballīti “Adventicā”. Saņemot atbildi, ka tad jau redzēs, jo līdz piecu gadu dzimšanas dienai vēl vesels gads jāgaida, viņa apņēmīgi paziņoja: “Līt dālziņā es pateikšu dlaugiem, ka man būs ballīte “Adventicā”, Maltiņa pliecāsies!" 

 

Jubliāre Viktorija ar savu brālēnu Olafu batutus izmantoja gan skriešanās sacīkstēm, gan augstlēkšanas prasmju izpētei. 

Saistītie raksti