"Rīt brauksim atkal," – tā teica bērni pēc ballītes "Adventica" atrakcijās

Gan četrgadīgā Anastasija, gan Amanda, kura izklaides un atpūtas parkā “Adventica” i/c “Olimpia” svinēja savu 3 gadu dzimšanas dienu, pēc ballītes paziņoja – rīt brauksim atkal! Un abu svinētāju viesi dedzīgi atbalstīja meitenes, jo kāds vēl gribēja izlēkāties batutos, cits nebija paspējis iemēģināt kādu slīdkalniņu, bet vēl kāds gribēja revanšu galda hokejā. Citiem vārdiem sakot – abās ballītēs jautrība sita augstu vilni. Lūk, arī mammu atsauksmes.
Izklaides un atpūtas parkā “Adventica” i/c “Olimpia” Amanda svinēja savu 3 gadu jubileju, bet Anastasija rīkoja vārda dienas ballīti.

FOTO: no personīgā arhīva

Izklaides un atpūtas parkā “Adventica” i/c “Olimpia” Amanda svinēja savu 3 gadu jubileju, bet Anastasija rīkoja vārda dienas ballīti.

Amandas dzimšanas diena

Mammas Santas atsauksme: “Laipnais personāls un pārdomātie sīkumi veicina vēlmi tur atgriezties!”

Amandas briesmonīšu kūka ir kopīgs ģimenes veikums. Mamma dekorē, tētis vāra krēmu, māsa kuļ putukrējumu, bet Amanda visur asistē un ir galvenā kūkas kopā licēja.

 

Visforšākais ir tas, ka pēc tām divarpus stundām, kas atvēlētas svinībām kādā no izvēlētajām telpām (mums bija vienradžu istaba), bērni varēja palikt un turpināt izmantot visas atrakcijas. 

Lai gan domājām, ka tas nebūs aktuāli un mazie ballētāji būs noguruši, tomēr bērni vēlējās vēl uzkavēties atrakcijās. Turklāt beigās, kad viss novākts, arī vecāki varēja brīvi izklaidēties. 
Visiem ļoti patika, bet jubilārei īpaši. Pat tad, kad noguruma dēļ Amanda atlaidās pufos, kur gandrīz aizmiga, viņa negribēja doties prom. 
Patika svinību istabiņas un novērtējām to, ka viss ir pārdomāts – ir sagatavotas vāzes, tortes nazis, tējkanna… Feini, ka “Adventica” atrodas lielā tirdzniecības centrā, tāpēc, ja kaut kas pietrūkst, var ātri aiziet uz vajadzīgo veikalu turpat, un problēma tiek atrisināta. 

Gribētu uzteikt arī visas mazās lietiņas – diploms jubilārei (nākamajā dienā pēc ballītes to nosūta elektroniski, un vecāki var izprintēt); ejot prom, visiem bērniem piedāvāja balonus; un ļoti, ļoti patīkams personāls. Tas ir svarīgi un veicina vēlmi atgriezties šajā vietā. 

Bērni bija sajūsmā, bet jubilāre Amanda pat raudāja, ka jābrauc mājās.

 

 

Vārda diena Anastasijai

Mammas Sanitas atsauksme: “Mājupceļā meitas sprieda, ka nākamreiz atkal svinības jārīko “Adventica” ar tiem pašiem visiem!”

Anastasija par katru cenu gribēja panākt solījumu no mammas nākamajā dienā atgriezties izklaides vietā.

 

Gandrīz divus gadus nebijām svinējuši bērnu svētkus ārpus mājas, taču man kā mammai patīk viņus aizvest uz kādu īpašu vietu, kur bērni var izskraidīties un no sirds izpriecāties. Piemēram, mājās (dzīvoklī) ķerenes ir neiespējami uzspēlēt, savukārt vēsā un lietainā laikā arī dārzā vai citur zaļumos nav iespējams sarīkot svinības. 
Jāteic, pirmo reizi bijām izklaides vietā, kas atrodas iepirkumu centrā. Mums tiešām patika, jo, piemēram, kad svētku galdam pietrūka dažas lietas, turpat lejā visu nopirkām. Arī picas cienastam pasūtījām turpat blakus esošajā picērijā.  

 

Pati izklaides vieta “Adventica”, manuprāt, ir ļoti labi izplānota, ir padomāts par dažāda vecuma bērniem. 

Mūsu kompānijā mazākajam viesim bija vien 1,5 gadi, un arī viņa sev atrada nodarbes. Visvairāk viņas uzmanību piesaistīja bumbu istaba un mazuļu stūrītis. 

Kamēr Mila rotaļājās mazuļu stūrītī, viņas vecāki turpat blakus ātri izspēlēja gaisa hokeja partiju. 

Pārējie bērni izmantoja visas piedāvātās atrakcijas – īpaši iecienīti bija batuti, kur tika pat spēlētas ķerenes, arī slīdkalniņi patika gan mazajiem, gan lielākiem bērniem, bet galda spēlēs piedalījās teju visi. 
Četrgadīgajai gaviļniecei ļoti patika mašīnas – no tām viņa nekāpa ārā, kamēr nebeidzās žetoni. Tik laiku pa laikam samainīja mašīnas, lai izmēģinātu visas.  

Bērni bija sajūsmā un svinībām atvēlētās divarpus stundas paskrēja nemanot. Mājupceļā manas meitas jau sprieda, ka nākamreiz atkal svinības jārīko turpat “Adventica” un, ka jāaicina tā pati kompānija. Anastasija vēl paziņoja – rīt braucam atkal!