Ģimenes testē – produkti, kas mazina aizcietējumus un vēdera uzpūšanos bērniem

Aizcietējumi, vēdera uzpūšanās un diskomforta sajūta vēderā – jau pieaugušajam to ir grūti izturēt, kur nu vēl bērnam! Aicinājām četras ģimenes izmēģināt un novērtēt “Liveo” produktus – “Liveo” pilienus un pulverīti.
Citkārt gadās, ka maziem bērniem vēders pūšas un rodas dažādas vēdera problēmas bez sevišķa iemesla. 
Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

FOTO: Publicitātes foto

Citkārt gadās, ka maziem bērniem vēders pūšas un rodas dažādas vēdera problēmas bez sevišķa iemesla. Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

Produktu izmēģināšanā piedalījās četras ģimenes, un visas četras mammas, kas kopā ar bērniem testēja šos produktus, atzīst – “Liveo” produkti ir uzlabojuši bērnu stāvokli un pašsajūtu, mazinot aizcietējumus, vēdera uzpūšanos un diskomfortu.

 

“Liveo” produkti – glābiņš alerģisku aizcietējumu un antibiotiku lietošanas gadījumā 

Aizcietējumi un nepatīkamās sajūtas vēdera rajonā var rasties gan tad, kad saasinās alerģijas, gan pēc slimošanas, kad tiek lietotas antibiotikas. Abos gadījumos nepatīkamo sajūtu novēršanai var palīdzēt “Liveo” produkti. 

 

Liena (1 gadu un 10 mēnešus veca puisēna ar smagu govs piena alerģiju mamma) atzīst: lietojot “Liveo” pilienus, dēlam aizcietējumi pārgāja. “Dēlam ikdienā ir apgrūtināta vēdera izeja, tāpēc nolēmām izmēģināt šo produktu. Lietošanas laikā, kā arī nedēļu pēc tam vairs nenovēroju vēdera aizcietējumus, kas dēlam bija regulāra problēma. Bērna zīdaiņa vecumā mums bija negatīva pieredze ar zīdaiņiem paredzētiem probiotiķiem – tie mazulim izraisīja ļoti šķidru un biežu vēdera izeju. Šī bija pirmā probiotiķu lietošanas reize pēc negatīvās pieredzes! Plānoju kursa veidā šos pilienus turpināt lietot,” atzīst Liena.

 

Savukārt Baibas (8 gadus vecā Valtera mamma) ģimenē “Liveo” pilieni tika doti dēlam paralēli antibiotiku uzņemšanai slimošanas laikā, lai mazinātu vēdera uzpūšanos un aizcietējumus. Baiba stāsta: “Pie vēdera uzpūšanās un aizcietējumiem “Liveo” produkti labi palīdzēja – atviegloja diskomfortu, kā arī stabilizēja zarnu mikrofloras līdzsvaru. Pēc to lietošanas aizcietējuma gadījumā vēdera izeja kļuva vieglāka un pakāpeniski atgriezās ierastajā ritmā.” 

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

 

Kā mazināt vēdera uzpūšanos bērnam?

Citkārt gadās, ka maziem bērniem vēders pūšas un rodas dažādas vēdera problēmas bez sevišķa iemesla. 

Anita (3 gadus vecā Klāva mamma) atzīst: “Esam apmierināti ar “Liveo” produktu iedarbību, tāpēc turpināsim tos lietot. Bērnam ir mazinājušās vai vispār vairs nav vēdera problēmu, un bērns jūtas daudz labāk. Pirms tam lietojām citu probiotiķi, taču efekta no tā nebija.”

 

 

Divu bērnu māmiņa Evita “Liveo” produktus deva 1 gadu un 8 mēnešus vecajam dēlam Rihardam un ir apmierināta, jo mazajam, tos lietojot, samazinājusies vēdera pūšanās naktīs un pakāpeniski šī problēma pazudusi. 

 

 

Pulverī vai pilienos?

“Liveo” produkti bērniem pieejami divās formās – pulverī un pilienu veidā. Kopumā mammas atzīst, ka “Liveo” produkti ir ērti lietojami, tiem nav izteiktas specifiskas garšas. Šos preparātus ir ērti paņemt līdzi, ja jādodas ceļā, izbraucienā. 

Liena atzina, ka visērtāk lietot ir piliena veida preparātu: “Pilieni bija ērti lietojami, pievienojot tos piena maisījumam un tādējādi mazajam dēlam izbarojot caur pudeli. 3,5 gadus vecajai meitai savukārt piedāvāju pulverīti. Pulveris bija ērti lietojams, pieberot to ikvakara tējai. Bērns labprāt izdzēra visu.”

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

 

Anitas ģimenē favorīts bija preparāts pilienu veidā: “Pilieni ir ļoti ērti lietojami, tos vienkārši bērnam iepilinot mutē. Arī pulverīti var iebērt mutē, bet tam noteikti nepieciešams uzdzert ūdeni, un tas mazajam nebija patīkams process.” Arī Baibas pieredze liecināja, ka bērnam pilieni patikuši labāk, jo tos ģimene lietoja kopā ar ēdienu un tie bija ātrāk uzņemami nekā pulverītis.

Ģimeņu pieredze liecina: lai arī abi preparāti ir ērti lietojami, par favorītu tieši bērnu vidū kļuva “Liveo” pilieni.

 

“Liveo” produkti piemēroti lietošanai jaundzimušajiem, zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem.

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu 

un sabalansētu uzturu!