Simsonu ģimenes dzīvesprieka atslēga

“Mēs, Simsonu ģimene, esam pārliecināti, ka nekas dzīvē nenotiek tāpat vien. Un to varam teikt arī par iepazīšanos ar D3 vitamīnu LYLsunD3 un šī produkta iekļaušanu mūsu ikdienas rutīnā.”
D vitamīna deficīts organismā var būt katalizators veselai virknei hronisku saslimšanu, paaugstinātai nomāktībai, riskam sastapt depresiju, kā arī zaudēt saldo naktsmiegu.

FOTO: Publicitātes foto

D vitamīna deficīts organismā var būt katalizators veselai virknei hronisku saslimšanu, paaugstinātai nomāktībai, riskam sastapt depresiju, kā arī zaudēt saldo naktsmiegu.

Superbingo vadītājs, vīrs un četru meitu supertētis Armands Simsons ar prieku dalās savā pieredzē: “Protams, bijām dzirdējuši, ka D vitamīns ir viens no svarīgākajiem elementiem imunitātes stiprināšanā. Taču teikšu atklāti, pirms draudzības, kas izveidojās ar D3 vitamīna produktu izsmidzināma spreja formā LYLsunD3, tādu nopietnu uzmanību D vitamīnam nepievērsām. Bijām dzirdējuši, ka D vitamīna līmenim ir jāseko līdzi, taču - kāpēc tam ir jābūt līmenī un kādā līmenī - to īsti nezinājām.”

 

Nosaki savu D vitamīna līmeni

Vairāk kā 82% iedzīvotāju ir pazemināts D vitamīna līmenis. Tas ir satraucošs rādītājs, jo D vitamīna deficīts organismā var būt katalizators veselai virknei hronisku saslimšanu, paaugstinātai nomāktībai, riskam sastapt depresiju, kā arī zaudēt saldo naktsmiegu. Speciālisti rekomendē, vismaz vienu reizi gadā laboratoriski noskaidrot vitamīna D līmeni organismā.

 

Ko nozīmē iegūtie 25(OH)D jeb D vitamīna līmeņa rādījumi:

  • kritisks D vitamīna deficīts ir tad, ja tā līmenis ir mazāks par 10 ng/ml;
  • nepietiekams D vitamīna līmenis ir no 10 – 30 ng/ml;
  • optimāls D vitamīna līmenis ir no 30 – 100 ng/ml.

 

Reklāmas informācija

 

Armands turpina stāstīt par to, kā nonācis līdz “draudzībai” ar LYLsunD3: “Tīri intereses pēc, pirms diviem gadiem, rudens noslēgumā, visa ģimene veicām asins analīzes, lai noskaidrotu savu D vitamīna līmeni. Vai rezultāti pārsteidza? Jāsaka, ka tomēr jā. Visām manām meitenēm analīzes bija apmierinošas. Taču man bija izteikts D vitamīna līmeņa trūkums organismā.

 

Kopš 2019. gada nogales regulāri, katrs ar sev piemērotāko dienas devu, uzsākām D vitamīna lietošanu. Pēc pusgada, 2020. gada pavasarī, es veicu kontroltestu un rezultāti šoreiz tik tiešām pārsteidza - labā nozīmē! Pusgada laikā D vitamīna līmenis no 18,4 ng/ml bija uzskāpis līdz 98 vienībām. Kā es jutos? Lieliski! Pat vēl lieliskāk nekā līdz šim. Skaidrs, ka neesam nekādi eksperimenta trusīši, bet par to, ko pārbaudu pats uz sevis, varu apgalvot droši un ieteikt arī citiem.”

 

Dzīvojot mūsu platuma grādos, pārtraucot uzņemt regulāru D vitamīna devu, organisms ķeras klāt uzkrātajām rezervēm un jau pāris nedēļu laikā D vitamīna līmenis var atkal sākt kristies.

 

Apstiprinājies - D vitamīns ir jāuzņem visa gada garumā

Sabiedrībā valda uzskats, ka D vitamīns ir papildus jāuzņem gada tumšajā sezonā vai jālieto kursveidā - tikko ir sasniegts nepieciešamais līmenis, tā lietošanu jāpārtrauc. Taču patiesība ir tāda, ka, dzīvojot mūsu platuma grādos, pārtraucot uzņemt regulāru D vitamīna devu, organisms ķeras klāt uzkrātajām rezervēm un jau pāris nedēļu laikā D vitamīna līmenis var atkal sākt kristies.

 

Tas pierādījies arī Simsonu ģimenē. “2020. gada vasarā LYLsunD3 nelietojām, jo - ir tak’ vasara un saules stari tāpat izstaro nepieciešamo saules vitamīna devu. Taču rudenī sastapāmies ar lielu BET. Visas manas meitenes 2020. gada rudenī veica asinsanalīzes, kurās D vitamīns bija tuvu tam līmenim, kāds tas bija pirms gada. Tas pierādīja, ka vasaras periodā paļauties tikai uz saulaino laiku un saules stariem īsti nevar.

 

Tāpēc, kopš tā brīža, turpinām piekopt šo ikdienas rituālu - lietot LYLsunD3. Mums tas ir iegājies gluži tāpat kā mazgāt zobus. Kādi novērojumi? Lielākais un svarīgākais ieguvums ir labā pašsajūta un, jā, arī stiprāka imunitāte. Trīsreiz jāpārspļauj pār kreiso plecu, bet nopietnas slimības, saaukstēšanās vai slikta pašsajūta - nav bijušas.

 

Nevaram apgalvot droši, bet pēc sajūtām, tas ir pateicoties labajam D līmenim organismā. Arī šo pandēmijas un vīrusu laiku esam pārcietuši salīdzinoši labi. Un tik tiešām esam pārliecināti, ka šī mazā spreja pudelīte ir viena no atslēgām organisma imūnsistēmas stiprināšanā. Kā mēs mājās sakām: LYLsunD3 mums katram ir savs, bet visiem viens. Katrā ziņā šis ir viens no svarīgākajiem un spēcīgākajiem mūsu un Jūsu ģimenes veselības sargiem. Lai visiem laba veselība! Simsoni.”

 

Publicitātes foto.

 

Vienīgais Latvijā D3 vitamīna sprejs ar zinātniski pierādītu iedarbības efektivitāti

LYLsunD3 ir Latvijas farmācijas zīmola LYL love your life® radīts dabisks, droši lietojams, D3 vitamīns mikroemulsijas LYLmicro™ spreja formā:
LYLsunD3 KID – D3 vitamīns, kas īpaši radīts pašiem mazākajiem ģimenes locekļiem no 1 līdz 7 gadus vecumam;
LYLsunD3 2000 SV - pieaugušajiem un vecākiem ķipariem normāla D līmeņa profilaktiskai uzturēšanai;
LYLsunD3 PROFESSIONAL 4000 SV – būs neaizvietojams palīgs tiem, kuri saskārušies ar D vitamīna nepietiekamību vai deficītu.
 

Reklāmas informācija
 

LYLsunD3 sastāvā ir dabiskais saldinātājs - ksilīts, kas pasargās un rūpēsies par zobiem un mutes veselību. Kā arī ir jāpiemin, ka vitamīnam ir apelsīnu garša. Vecāki un bērni ir atzinuši, ka LYLsunD3 ir vienkārši lietojams – ik rītu pēc brokastīm vai ik dienu pēc maltītes, iepūtiet vienu spreja devu zem mēles vai vaidziņa iekšpusē. 

 

Viens iepakojums LYLsunD3 KID satur 25ml, kas būs pietiekami līdz pat 4 mēnešu ilgam lietošanas periodam, un tā viena mēneša izmaksas sastādīs nepilnus 3 EUR. 

2020.gadā Latvijas zinātnieki veica pētījumu, kurā tika pierādīta Latvijā pieejamo D3 vitamīnu spēja efektīvi, īsā lietošanas periodā paaugstināt kopējā D vitamīna līmeni cilvēkiem ar nepietiekamu un vidēji smagas pakāpes D vitamīna deficītu, tajā skaitā LYLsunD3 LYLmicro™


Pētījuma rezultāti uzrādīja pārliecinoši labus datus – LYLsunD3 spēj paaugstināt D vitamīna līmeni asinīs vidēji par 132% tikai 30 dienu laikā un uzsūkšanās jaudā apmēram 4 reizes pārspēj citus tirgū esošos D vitamīnus spreja formā uz ūdens un eļļas bāzēm.


Martā LYLsunD3 produktus ir iespējams iegādāties aptiekās visā Latvijā ar atlaidi līdz – 20%.