Nevainojamas aprūpes pamatā ir augstas kvalitātes autiņbiksītes un vesela āda

Rūpējoties par tuvinieku, ir ļoti svarīgi pievērst pienācīgu uzmanību viņa ādas veselībai, jo īpaši, ja persona ir mazkustīga, guloša vai ir gados veca. Ar novecošanos palielinās ne tikai grumbu skaits, arī āda kļūst plānāka, vārīgāka, jutīgāka, vieglāk ievainojama un ilgāk dzīst.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pētījumi rāda, ka urīna nesaturēšanas gadījumos, ādai vislielāko kaitējumu rada papildu mitrums, ko vēl pastiprina kairinātāji (no urīna vai fēcēm), veicinot nevēlamu mikroorganismu augšanu. Tas viss var izraisīt nopietnus ādas bojājumus, kuru ārstēšana parasti ir grūta un dārga. 

Pat ja āda ir nevainojami aprūpēta, ievērojot higiēnu un tīrību, ne vienmēr izdodas izvairīties no apsārtumiem, izsutumiem, izsitumiem vai iekaisumiem, jo īpaši jutīgajās intīmajās zonās, kuras vēl vairāk ietekmē ne tikai urīns, bet arī papildu faktori: sviedri, sauss gaiss, nepietiekama šķidruma lietošana, slikts uzturs, stress un citi.

Mazkustīgiem, guļus stāvoklī esošiem pacientiem, kam ir vidēja vai smaga urīna nesaturēšana, vai caureja, ir ieteicams lietot TENA Slip gaisa caurlaidīgās anatomiskās autiņbiksītes no ProSkin produktu līnijas. Izvēloties pareizu autiņbikšu izmēru, tās labi pieguļ jebkurām ķermeņa aprisēm. Izgatavotas pēc īpašas FeelDry Advanced™ tehnoloģijas, TENA Slip uzreiz novada šķidrumu no virsmas uz tā zemākajiem slāņiem un uztur ādu sausu. Efektīvā smaku kontroles sistēma neļauj izplatīties nepatīkamam aromātam. Regulāri izmantojot TENA Slip tuvinieku aprūpē, tā kļūs daudz vienkāršāka: aizdares klipšus var aizvērt un atvērt vairākas reizes, tādēļ autiņbiksītes ir viegli pielāgojamas, lai tās labi un ērti piekļautos. Krāsu maiņas mitruma indikators parādīs, kad ir pienācis laiks izstrādājumu nomainīt. Tas ļaus racionāli izmantot autiņbiksītes un ietaupīt.  

 

 Regulāri izmantojot TENA Slip tuvinieku aprūpē, tā kļūs daudz vienkāršāka: aizdares klipšus var aizvērt un atvērt vairākas reizes, tādēļ autiņbiksītes ir viegli pielāgojamas, lai tās labi un ērti piekļautos.

 

Rūpējoties par personu, ir svarīgi ne tikai gādāt par uzsūcošajiem izstrādājumiem, lai nepieļautu noplūdi, un tos laikus mainīt, bet arī uzturēt ādu veselīgu. Katru reizi mainot autiņbiksītes, tīriet starpenes ādu ar īpašiem tīrīšanas līdzekļiem, kas nav jānoskalo ar ūdeni. Notīriet ādu TENA Wash Glove mazgāšanas cimdu un TENA Wash Cream mazgāšanas krēmu. Samitriniet mazgāšanas cimdu ar siltu ūdeni, uzklājiet mazgāšanas krēmu un ar apļveida kustībām veiciet maigu masāžu, kas vienlaicīgi palīdzēs arī uzlabot asins cirkulāciju. Krēms efektīvi noņem netīrumus, mitrina un aizsargā ādu. 

Reklāma
Reklāma

 

TENA Zinc Cream - efektīvi nomierina apsārtušo, kairināto ādu, mazina niezi un ļauj novērst turpmāku kairinājumu.

 

Pamanot pirmās kairinājuma pazīmes, ir ieteicams lietot TENA Zinc Cream cinka krēmu. Tas efektīvi nomierina apsārtušo, kairināto ādu, mazina niezi un ļauj novērst turpmāku kairinājumu. Tā sastāvā ir tikai piecas sastāvdaļas (tas ir aktuāli cilvēkiem ar alerģiju: jo mazāk sastāvdaļu, jo mazāka alerģiju iespējamība). Maigai ādai rapšu eļļa mazina sūrstēšanu, bet E vitamīns mīkstina un mitrina ādu. Nevainojamais cinka oksīda krēms ir viegli uzklājams, nav stipri jāberzē, lai tas ātri uzsūktos. Viegli saspiežamā tūbiņā esošais krēms ir higiēniski lietojams: pirksti nav jānoziež ar krēmu, riskējot nosmērēt tā iepakojumu.

TENA ProSkin produktu līnijas izstrādājumi ļauj saglabāt jutīgas un vārīgas ādas veselību. Visus produktus ir pārbaudījuši dermatologi, un tiem ir neatkarīgās organizācijas – Ādas Veselības Alianses (Skin Health Alliance) akreditācija, kas nodrošina stingru drošības, efektivitātes, ētikas un ilgtspējības standartu ievērošanu. 

Plašāka informācija par TENA izstrādājumiem un noderīgi padomi ir pieejami vietnē www.tena.lv.