"Sleepcare" dabiskais preparāts labākam miegam. Tagad par pus cenu!

Izmanto iespēju iegādāties "Sleepcare" dabisko preparātu labākam miegam ar 50% atlaidi! Akcija spēkā kolektīvās iepirkšanās portālā www.perkamkopa.lv. Vērtība Ls 3,92, akcijas laikā - tikai Ls 1, 91.

Sleepcare ir dabisks, aizmigšanu un miega kvalitāti uzlabojošs produkts.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Sleepcare" ir dabisks, aizmigšanu un miega kvalitāti uzlabojošs produkts.

 

"Sleepcare" ir dabisks jaunākās paaudzes miega kvalitāti uzlabojošs preparāts, kas izstrādāts, balstoties uz pētījumiem par Latvijas iedzīvotāja ikdienas paradumiem un mainīgo dzīvesveidu, lai palīdzētu ķermenim atjaunoties un atgūt spēkus.

 

Miegs ir būtiska cilvēka veselības sastāvdaļa, pat dzīvības nepieciešamība. Cilvēks guļot atjaunojas, gūst jaunu enerģiju un spēku, lai nākamajā dienā varētu atkal darboties. Miegs ietekmē cilvēka dzīves kvalitāti un labsajūtu. Cilvēkam naktī jāpavada vidēji 8 stundas miegā, bet tas ir atkarīgs no katra cilvēka individuāli. 

 

Statistikas dati norāda, ka 95% cilvēku savā dzīvē ir saskārušies ar miega traucējumiem. 35% pieaugušo - cieš no tiem ik gadu. Pie ārsta vēršas tikai puse no cilvēkiem, kuri saskārušies ar šo problēmu. Sievietēm miega traucējumi ir 1,5-2 reizes biežāk, nekā vīriešiem. Tas izskaidrojams ar to, ka sievietēm ir hormonālās sistēmas īpatnības, arī emocionālā sfēra atšķiras, tāpēc akūtam stresam sievietes pakļaujas vairāk. Interesanti, ka miegs kļūst arvien īsākas - salīdzinot ar pagājušo gadsimtu, laiks, ko cilvēki pavada miegā, ir samazinājies par 20%.

Interesanti, ka miegs kļūst arvien īsākas - salīdzinot ar pagājušo gadsimtu, laiks, ko cilvēki pavada miegā, ir samazinājies par 20%.

Cilvēki ar vien biežāk sūdzas par “saraustītu“ miegu naktī. Tas saistīts ar “maiņu“ darbu, stresa situācijām un paaugstinātu darba slodzi. Šie apstākļi veicina sliktu miegu naktī. Miega trūkums neizbēgami noved pie sekojošu funkciju bojājumiem: pieaugoša noguruma, paaugstināta sirds-asinsvadu problēmu riska, koncentrēšanās grūtībām, atmiņas traucējumiem, paaugstināta depresijas riska un tml. Funkciju bojājumu rezultātā mūsu darba ražīgums pazeminās, bet paaugstināta miegainība rada risku gan mūsu, gan apkārtējo cilvēku drošībai. 

 

Reklāma
Reklāma

Saistībā ar bioloģiskām izmaiņām, pusaudžiem nepieciešams vairāk miega – vismaz 9 stundas naktī. Taču bieži jaunieši dodas gulēt vēlāk vai reizē ar pieaugušajiem, jo vēlas parādīt, ka ir tikpat spējīgi un neatkarīgi kā viņu vecāki. Tomēr jāņem vārā jaunieša aktīvais un noslogotais dzīvesveids – agrā došanās uz skolu, intensīvā slodze skolā, mājasdarbi, pēc skolas aktivitātes, laiks, kas nepieciešams draugiem un citām izklaidēm. Tam visam nepieciešams daudz enerģijas un arī laika, jaunieši bieži izvēlas atteikties no miega „visa pārējā labā”. Savukārt tas ietekmē spēju koncentrēties skolā, pasliktina garastāvokli un parādās problēmas attiecībās ar vienaudžiem un pieaugušajiem. Kā redzams miegs ietekmē ikvienu mūsu dzīves daļu un ir svarīgi, lai miegs ir kvalitatīvs. Tikai tad cilvēks spēj pilnvērtīgi dzīvot, strādāt un atpūsties.

 

"Sleepcare" ir dabisks, aizmigšanu un miega kvalitāti uzlabojošs produkts. Tā unikāli veidotajā sastāvā ietilpst pasiforas (ārstniecisks daudzgadīgs vīteņaugs) ekstrakts, kas iedarbojas uz centrālo nervu sistēmu, palīdzot cilvēkam vieglāk un ātrāk aizmigt, kā arī sasniegt miera stāvokli, kurā cilvēks ir spējīgs relaksēties un aizmigt. Māteres (ārstniecības augs) ekstrakts normalizē un stabilizē sirdsdarbību, jo tieši stress un pārdzīvojumi negatīvi ietekmē sirdsdarbību. Tautas medicīnā plaši izmantots un pazīstams līdzeklis ārstniecības baldriāns iedarbojas, pasargājot centrālo nervu sistēmu un nodrošinot optimālu miega ilgumu, kas ļauj cilvēkam pilnvērtīgāk atpūsties un atgūt spēkus. 

Pateicoties iedarbībai uz dziļo miegu, kura galvenā funkcija ir palīdzēt ķermenim atjaunoties un atgūt spēkus Sleepcare palīdz ātrāk iemigt, retāk pamosties naktī un no rīta justies spirgtākam.

 

Ienāc www.perkamkopa.lv!

 

Izgulies un sāc baudīt dzīvi!