Mājas “ramen”. Zupas recepti, kas garšos lieliem un maziem, iesaka Anna Panna

"Šeit līdz "ramen" zupai, protams, tik tālu kā līdz Mēnesim. Tomēr ideja paliek – labs buljons ar piedevām. Katrs ģimenē var izvēlēties savu zupas biezumu versiju," iesaka kulināre Anna Panna, kura žurnālā "Mammām un Tētiem. Zīdainis" atklāj savas ģimenes iecienītās zupas recepti, ko var piedāvāt bērniem jau no mazotnes.
“Mūsu mazajiem zupā vienmēr “rullē” kukurūza un zaļie zirnīši, arī paprika un burkānu kubiņi, teic Anna Panna.

FOTO: Artūrs Ķipsts

“Mūsu mazajiem zupā vienmēr “rullē” kukurūza un zaļie zirnīši, arī paprika un burkānu kubiņi," teic Anna Panna.

“Mūsu mazajiem zupā vienmēr “rullē” kukurūza un zaļie zirnīši, arī paprika un burkānu kubiņi. Pieaugušajiem savukārt zupai var pievienot nori lapas, kimchi, lokus, dažādus salātus. Ja visi striķi trūkst, tad izmanto buljona kubiņu, lai pagatavotu ātro buljonu,” ieteikumos dalās kulināre.

 

Sastāvdaļas:
(4 porcijas)

2 litri buljona
200 g nūdeļu
1 sarkanā paprika
200 g kukurūzas 
12 paipalu olas vai 4 parastās
200 g zaļo zirnīšu
Vārīta vai krāsnī cepta gaļa

 

Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana:

  1. Buljonā izvāra nūdeles, vadoties pēc nosacījumiem uz iepakojuma. 
  2. Bļodiņā kārto kukurūzu, zirnīšus, sagrieztu papriku, vārītu olu, nūdeles, gaļu un pārlej ar karsto buljonu. 

Saistītie raksti