Kokosriekstu piena zupa ar dārzeņiem un garnelēm

Rimi veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina stāsta, kā pagatavot kokosriekstu piena zupu ar dārzeņiem un garnelēm.
Kokosriekstu piena zupa ar dārzeņiem un garnelēm.

FOTO: Shutterstock.com

Kokosriekstu piena zupa ar dārzeņiem un garnelēm.

Satstāvdaļas:

4 personām

  • 400 g kokosriekstu piena;
  • 400 g saldētu dārzeņu;
  • 250 g garneļu;
  • 6–8 ķiršu tomāti;
  • sāls, pipari, ingvers – pēc garšas.

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana

  1. Verdošā ūdenī liek saldētu dārzeņu maisījumu un vāra, līdz tie pusgatavi.
  2. Tad pievieno kokosriekstu pienu, uzvāra, liek klāt garneles un sagrieztus ķiršu tomātus.
  3. Vāra vēl 5-7 minūtes, beigās pievieno garšvielas (sāli, piparus, čili un ingveru) pēc garšas.

Saistītie raksti