Sēņu krēmzupa ar garnelēm

Garšo krēmzupas? Ja Tavs mērķis ir zaudēt kādu kilogramu, tad restorānos un kafé no šī ēdiena iesaku atturēties. Īsta kaloriju bumba. Tāpēc labāk zupu pagatovo mājās pēc fitnesa treneres un tievēšanas ekspertes Agneses Graudumas receptes, ar kuru viņas dalās savā Instagram profilā agnese_fitbody.lv

FOTO: no personīgā arhīva

Sastāvdaļas:

  • 2-3 porcijām
  • 250 g šampinjoni
  • 200 g saldais kartupelis
  • 200 g saldais krējums 10 %
  • 1.5 eko buljona kubiciņš
  • 260 g vārītas garneles
  • 1/4 citrona sula
  • 12 g krutoni
  • zaļumi
Reklāma
Reklāma


Pagatavošana:
Pannā apcep šampinjonus. Uzvāra saldo kartupeli, nokāš. Sajauc katlā kartupeli ar šampinjoniem. Izšķīdina buljonu 200 g karsta ūdens, lej virsū kartupeļiem/šampinjoniem. Pievieno saldo krējumu, citrona sulu, visu sablendē ar rokas blenderi, iemaisa garneles. Pasniedz ar krutoniem un zaļumiem. Papildus cepeškrāsnī var uzgrauzdētas maizītes ar pesto mērci un sieru.

Saistītie raksti