Aukstā zupa ar vistas gaļu. Izmēģini kaut ko jaunu!

Līdz šim, domājams, zinājām tikai klasisko auksto zupu - ar bietēm un tumši sarkanu. Taču tev noteikti jāizmēģina arī šī - aukstā zupa ar vistas gaļu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Auksto zupu variācijas var būt dažādas un garšot tik pat labi.

Sastāvdaļas:

  • viens garais gurķis
  • buntīte lociņu un diļļu
  • 4 vārītas olas
  • 4 vārīti vistu šķiņķīši
  • sāls, pipari, sinepes
  • ķiploks
  • 3l kefīra
  • vārīts, atdzesēts ūdens

 

Gatavošana:

  • Gurķi nomizo un sarīvē salmiņos.
  • Lociņus un dilles sasmalcina.
  • Olas novāra, nomizo un sarīvē uz sakņu rīves.
  • Novārītos vistu šķiņķīšus sagriež nelielos gabaliņos.
  • Visām sastāvdaļām klāt lej kefīru, pieliek garšvielas.
  • Zupu izmaisa. Ja tā ir par biezu, droši pievieno vārītu, atdzesētu ūdeni.
  • Beigās zupai piespiež ķiplokus. Zupu izmaisa.
Reklāma
Reklāma

 

Recepte: Agita Gabrāne