Īstā recepte zivju mīļiem - cepam zandartu!

Galvenais uzdevums ir sadūšoties un notīrīt to zivi tīru (kas patiesībā nemaz nav neiespējami grūti), tālākais jau 1 un 2 - gatavs!

Mazliet paniķoties, tīrot zivi ir tā vērts - to sapratīsi pie nu jau uzklāta vakariņu galda!

FOTO: Shutterstock.com

Mazliet paniķoties, tīrot zivi ir tā vērts - to sapratīsi pie nu jau uzklāta vakariņu galda!

Sastāvdaļas:

  • svaigs zandarts
  • sāls, pipari
  • sausais garšvielu maisījums - pētersīļi ar ķiploku
  • eļļa cepamtrauka ietaukošanai

Gatavošana:

Zivi(s) notīra un sagriež nelielos, ērti ēdamos gabaliņos. Tad zivs gabaliņus saliek traukā, pārkaisa ar garšvielām un atstāj pāris stundas jeb labākajā variantā - uz nakti ievilkties ledusskapī. 

Ar eļļu un otiņu ietauko cepamtrauku un tajā glīti sakārto zivs gabaliņus un cep cepeškrāsnī.

Var cept arī uz pannas, taču netaukaināk sanāks cepot cepeškrāsnī. ;)

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas