Beku kiš - miš

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Bekas notīra, noskalo un liek uz pannas cepties kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem un burkāniem. Kad bekas, burkāni un sīpoli gatavi, pievieno sagrieztus noblanšētos tomātus un visu kopā sautē, beigās pievieno tomātu pastu un vēl nedzudz pasautē. Sanāk fantastiski garšīgi salāti, kurus var ēst gan ar maizi, gan kartupeļiem, gan tāpat - bez nekā.

Garšo superīgi!

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Tomātu pasta - 2 -3 ēd. karote
  • Dažādas bekas - baravikas, apšu bekas, ozolu bekas, bērza bekas u.t.t..nav
  • Noblanšēti tomāti - 3 - 4
  • Sīpoli, sarīvēti burkāni