Cauraudža iesmojums

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tomātus un baklažānus uz uguns apdezina, noņem mizu, sasmalcina, liek podā.

Ribiņas sagriež un apcep uz oglēm ar nelielu liesmiņu, ~ 25 min, liek podā.

Pievieno sviestu, liek uz oglēm karsēties - 10 min, tad pievieno baltvīnu un karsē vēl 10 min, tad sasmalcinātus zaļumus. Noņem no oglēm un pagaida 5 min. Pasniedz ar labu konjaku vai čaču.

 

 

Iesūtījis: Ernests Jāvalds, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Baltvīns - 400.g
  • Sviests - 200.g
  • Pētersīļi, dilles, kindza - 70 .g
  • Baklažāni - 1/2.kg
  • Tomāti - 1/2.kg
  • Cauraudzis ar ribiņu - 2 .kg