Tradicionāls gards šašliks

Kas var būt labāks par klasiku!

FOTO: Shutterstock.com

Var cept kopā ar dārzeņiem. Lieliska maltīte garantēta!

Visu sagriež, kā jau šašlikam. Sajauc, samaisa, samīca un ieliek zem sloga uz 3 h, pēc tam noņem slogu, vēlreiz visu samaisa, samīca, nogaršo. Ja kas trūkst, piejauc klāt un atstāj marinēties vēl 3 h bez sloga. Var, protams, marinēt ilgāk, tad būs mīkstāks, bet pietiek ar 6 h.
Lai labi garšo!

 

 

Iesūtījis: Raimonds Reinholds, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībnieks

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Cukurs - 1.edamkarote
  • Cūkgaļas kakla karbonade - 3.kg
  • Pipari - 2.edamkarotes
  • Sāls - 3.edamkarotes
  • Galda etikis 7% - 1.edamkarote
  • Citroni - 3.gabali
  • Sipoli sagriezti gredzenos - 3.kg