Gaļas velnītis ar tomātiem, papriku un žāvētu speķi

Labā ziņa - gaļas šķēlē vari ietīt tos produktus, kas pašam vislabāk garšo!

FOTO: Shutterstock.com

Labā ziņa - gaļas šķēlē vari ietīt tos produktus, kas pašam vislabāk garšo!

Gaļu sagriežam šķēlēs. Izklapējam, apkaisām ar garšvielām.

Sagriežam papriku sloksnītēs. Tāpat arī žāvēto gaļu.

Gaļā ietinam pa vienai sastāvdaļai.

Rūpīgi saliekam uz pannas tā - ar vaļējo malu uz leju (iztiekot bez zobu bakstāmajiem, vai diegu kalniem).

Apcepam no visām pusēm.

Tad pielejam pavisam nedaudz ūdeni un pasautējam līdz gaļa ir gatava.

Reklāma
Reklāma

Veltnīšus pasniedz ar svaigiem salātiem, kartupeļiem vai rīsiem. Lai labi garšo :)

 

Sastāvdaļas

  • Kaltēti tomāti eļļā
  • Sāls, pipari
  • Cūkgaļa - 600.gr
  • Trekna žāvēta gaļa
  • Paprika