Aknas ar sīpoliem krējuma mērcē

FOTO: Shutterstock.com

Garšīgi!

Aknas sagriež, izdauza, apviļā miltos, apcep uz pannas brūnas, saliek katliņā, atvāra piecepumu, pielej aknām, pieliek sagrieztus sīpolus, sāli un sautē uz lēnas uguns gatavas. Gatavām pieliek krējumu, uzvāra un pasniedz.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Skābs krējums - 3 īdz 5.karotes
  • Milti - 2 līdz 3.karotes
  • Sviests vai margarīns - 3.ēd. kar.
  • Sīpoli - 300.gr
  • Aknas - 1.kg
  • Buljons - 2.glāzes
  • Sāls