Vistas veltnīši ar pildījumu

FOTO: Shutterstock.com

Vistas fileju sadala uz pusēm, izdauza. Gatavo pildījumu: vārītus burkānus sarīvē uz rupjas rīves, šampinjonus un vārītas olas sagriež mazos gabaliņos. Burkānus un šampinjonus nedaudz apcep saulespuķu eļļā. Kad šī masa atdzisusi – pievieno sagrieztās olas un samaisa. Sagatavoto pildījumu liek uz izdauzītās vistas filejas un satin veltnīti. Lai veltnītis labāk turētos kopā, to var sastiprināt ar zobu bakstāmo kociņu. Liek cepeškrāsnī uz 20 min. Kad veltnītis gandrīz gatavs – pārkaisa ar sarīvētu sieru. Kad siers izkusis – ēdiens gatavs.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Siers - 300.gr
  • Olas - 4.gab
  • Burkāni - 2.gab
  • Sanpinjoni
  • Vistas fileja - 4.gab