Cūkgaļa krēmīgā sinepju mērcē

Pie krēmīgās cūkgaļas lieliska piedeva būs vārīti kartupeļi vai rīsi.

 

FOTO: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

  • 350 g cūkgaļas filejas, plāni sagrieztas
  • 1 liels sīpols, plāni sagriezts
  • 1 daiviņa ķiploka, sasmalcināta
  • 100 g šampinjonu, sagrieztu šķēlītēs
  • 100 ml skābā krējuma
  • 1 ēdk. ar kaudzi graudu sinepju
  • 1 ēdk. olīveļļas
  • Liela sauja svaiga bazilika

 

Pagatavošana (30 min 2 porcijas)
Lielā pannā, uzkarsē eļļu. Liec iekšā cūkgaļas gabalus un cep 2 minūtes uz lielas uguns. Liec klāt sīpolus, ķiplokus un sēnes. Turpini cept 4-5 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Iemaisi gaļā krējumu un sinepes, tad saplūkā baziliku un arī iemaisi mērcē, tiklīdz krējums kļūst šķidrs, noņem pannu no uguns. Pasniedz ar rīsiem un vārītiem dārzeņiem.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas