Kā pagatavot zeltaini brūnas kotletes ar zaļumiem - recepte

Esam pieraduši, ka mammas vai vecmāmiņas parasti cep kotletes pēc vienas un tās pašas receptes, taču garšas abām sanāk dažādas - un nesliktāk vienai par otru. Šajā receptē ieskaties, kādus vasarīgus zaļumus var pievienot, cepot zeltaini brūnās kotletes!

Izbaudi garšu dažādību!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izbaudi garšu dažādību!

 

Sastāvdaļas:

  • 1kg maltas cūkgaļas
  • sāls, pipari
  • buntīte pētersīļu
  • buntīte diļļu
  • bazilika lapas
  • rīvmaize
  • eļļa cepšanai

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus un smalki sasmalcinātus zaļumus. Masu sastrādā. Ja šķiet, ka tā būs par sausu, tai pielej aukstu ūdeni vai nedaudz saldo krējumu.
  • Kad masa gatava, veido nelielas kotletītes.
  • Tās panē rīvmaizē un cep sakarsētā taukvielā gatavas - zeltaini brūnas.

 

Recepte: Agita Gabrāne