Pankūkas ar gaļas pildījumu

Klasiski un garšīgi.

Pildi pankūkas ar gaļu un burkāniem! Autora foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pildi pankūkas ar gaļu un burkāniem! Autora foto


Pankūkas gatavo kā parasti: milti, ūdens, soda, olas.

Vispirms vāram gaļu. Kamēr gaļa vārās, cepam rīvētus burkānus ar sīpoliem.
Kad gaļa gatava, tā jāsamaļ malamaja mašīnā vai kā es - blenderī.



Tagad samalto gaļu pievienojam pannā pie burkāniem un sīpoliem, un pielejam mazliet buljonu no gaļas, lai būtu sulīgāks pildījums.
Pievieno sāli, piparus, zaļumus, sautē, kamēr gatavs.
Gatavās pankūkās liekam pa viducīti gaļas pildījumu un locām ciet, tad vēl mazliet apcep pankūku uz pannas no abām pusēm.



Sanāk ļoti garšīgas pankūkas, rekomendēju.

 

  

Iesūtījis Romāns Ti, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībnieks

 

Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā

Reklāma
Reklāma

zemo cenu līderis "Supernetto"!

 

Sastāvdaļas

  • Parastās plānās pankūkas.-
  • Gaļa
  • Sīpols
  • Burkāns
  • Dilles