Lasis ingvera marinādē

Pasniedz ar laima šķēlītēm un lapu salātiem.

Santa Maria publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Santa Maria publicitātes foto

Sastāvdaļas

4 porcijas

600 g laša filejas

1 paciņa Santa Maria BBQ ingvera marinādes

Santa Maria garšvielu maisījums Čili eksplozija, dzirnaviņās

Piedevas:

Santa Maria amerikāņu BBQ mērce ar ingveru un sezamu

Laims, šķēlītēs

Reklāma
Reklāma

Zaļie lapu salāti

 

No laša filejas izņem asakas, pārlej marinādi un liek vēsā vietā 2-3 minūtes iemarinēties. Zivi liek grilēšanai piemērotā zivju režģī un grilē 7-10 minūtes. Kad zivs ir gatava, to pārkaisa ar garšvielu maisījumu. Pasniedz ar BBQ mērci, laima šķēlītēm un svaigiem lapu salātiem.

 

Sastāvdaļas