Cūkgaļa ar austersēnēm

FOTO: Inese Stuģe

Cūkas kakla karbonādi sagriežam kumosa gabaliņos. Liekam uz pannas un apcepam. Apcepto gaļu pārliekam katliņā ar biezāku dibenu tālākai sautēšanai.
Papriku sagriežam palielos gabalos, bet ne lielākus par gaļu, liekam uz pannas un kopā ar austersēnēm apcepam. Kad sēnes ar papriku ir nedaudz cepušās, tiem klāt pievienojam sarīvētus ķiplokus, lai tie viegli apceptos. Visu pievienojam pie gaļas. Pieberam sāli, piparus,kā arī baziliku. Sautējam, līdz gaļa gandrīz ir gatava, tad pievienojam tomātus ar visu sulu, turpinām visu sautēt, līdz gaļa ir pilnīgi gatava.

            Lai labi garšo : )
 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Cūkas kakla karbonāde - 1.kg.
  • Paprika - 2.gab.
  • Austersēnes - 400.gr.
  • Mizoti tomāti savā sulā - 800.gr.
  • Baziliks.pēc patikas
  • Sāls, pipari
  • Ķiploki - 2.daiviņas
  • Ūdens - 1/2.glāze