Boloņas mērce

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sasmalcina sīpolu un ķiploku, sarīvē burkānu, visu apcep pannā. Masai pievieno malto gaļu un maisot cep aptuveni 15 - 20 minūtes. Pievieno sarkanvīnu, garšvielas, tomātus un sautē vēl 20 minūtes.

 

Recepte: "UNAS bibliotēka" UNAS gardums (rudens 2010)

www.una.lv

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Malta liellopu gaļa - 500.g
  • Konservēti tomāti - 1.kg
  • Sīpols - 1.gab
  • Ķiploka daiviņas - 3.gab
  • Eļļa - 4 - 5.ēd.k.
  • Sarkanvīns - 1/2.glāze
  • Burkāns - 1.gab
  • garšvielas - sāls, melnie pipari
  • paprikas pulveris, baziliksi