Divi vienā jeb vakariņas sliņķiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kartupeļu biezenim pievieno miltus, olas,sāli,visu labi samīca (tā lai sanāk stingra mīkla ko rullēt). Malto gaļu sajauc ar sīpoliem, tomātu mērci, pipariem un zaļumiem. Uz pārtikas plēves izveltnē kartupeļu mīklu, virsū liek malto gaļu, piepalīdzot ar pārtikas plēvi satin ruletītē. Sagriež 1,5-2 cm biezās šķēles. Apcep eļļā līdz gaiši brūnai krāsai.Var uz pannas eļļā vai sakārtot uz cepešpannas, un cept krāsnī. Sanāk uzreiz kartupeļi ar kotletēm. Var ēst arī atdzisušus.

 

Recepti iesūtīja: Sandra Vēvere, Kotlešu konkursa dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Vārīti,samīcīti (arī vakardienas)kartupeļi - 500 .g
  • Milti - 100.g
  • Olas - 2 .gb
  • Maltāgaļa - 300.g
  • Sīpols - 1.gb
  • Zaļumi,sāls, pipari,tomātu mērce.pēc garšas