Vista ar ķirbjiem un burkāniem

FOTO: Shutterstock.com

 

Novāra rīsus.
Sagriež gabaliņos vistas fileju, kubiciņos ķirbi, ripiņās burkānus un pētersīļu saknes. Gaļu apcep. Kad brūna, pievieno burkānus un pētersīļus, pievieno garšvielas. Zem vāka sautē, kamēr gandrīz mīksti.Tad pievieno ķirbjus. Kad viss gatavs, ēd ar rīsiem.

Labu apetiti!

 

Iesūtījusi: Agnese Grīnberga - Wos' 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Pētersīļu sakne
  • Burkāns - 2.gab
  • Ķirbis.pēc vēlmes
  • Vistas fileja - 2 .gab
  • Rīsi - 2 .paciņas
  • Sāls, pipari.pēc garšas