Tā varētu garšot mākoņi – mannas un kokospiena pudiņš
Maigo pudiņu var pasniegt ar ķiršu vai plūmju kompotu vai pārliet ar ķīseli.

FOTO: Shutterstock.com
Pirms pasniegšanas pārkaisi pudiņam viegli apgrauzdētas kokosriekstu skaidiņas.
Sastāvdaļas
(4 personām)
- 500 ml kokospiena
- 100 g mannas
- 2 olas
- 6 ēdk. cukura
- 2 ēdk. kokosriekstu skaidiņu
- 1 vaniļas pāksts
- 1 deserta karote rīvētas citrona miziņas
- 1 tējk. rīvētas apelsīna miziņas
Pagatavošana
(30 minūtes + laiks atdzesēšanai)
- Vaniļas pāksti pārgriez gareniski uz pusēm un ar spicu karotīti izkasi mīkstumu. Gan pāksti, gan mīkstumu uzvāri kopā ar kokospienu, cukuru, apelsīnu un citronu miziņām.
- Iesijā mannu, vēlreiz uzvāri, tad noņem no uguns un atstāj, lai 10 minūtes briest.
- Olu dzeltenumus atdali no baltumiem. Dzeltenumus iemaisi karstajā mannā. Baltumus saputo stingrās putās un arī iecilā mannā. Uz 3 stundām ieliec ledusskapī.
- Sausā pannā viegli apgrauzdē kokosriekstu skaidiņas un pirms pasniegšanas pārkaisi pudiņam.